Ungi o tava cu margarina si pui nuca prajita, atat cat sa acopere toata suprafata tavii.
Pregatesti blatul din 7 albusuri batute cu 7 linguri zahar, 7 linguri nuca macinata , cele 3 linguri de faina si praful de copt dizolvat in otet. Torni compozitia obtinuta peste nuca din tava si dai la cuptor. Cand a copt blatul, il rastorni si pui peste el crema de ciocolata apoi asezi biscuiti inmuiati in cafea sau lapte.
Cele 7 galbenusuri le amesteci cu 7 linguri de zahar si 3 linguri de apa , le pui pe baie de aburi , apoi le fierbi pana se ingroasa putin. Cand e gata, lasi amestecul la racit. Cand s-a racit, pui 500 ml frisca batuta. Amesteci bine, apoi pui compozitia peste biscuiti. Ornezi prajitura cu cacao.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii