autor:

GABRIELA

» » Prajituri

Pasca

Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
1,250 g branza de vaci, 250 g margarina, 375 g zahar pudra, 4 oua, 3 linguri gris, zahar vanilat, praf de copt, stafide, coaja si zeama de la lamaie

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Forma se unge cu margarina (sau untura) foarte bine. Se pune hartie si se unge si pe deasupra cu margarina..
Galbenusurile se freaca cu zaharul pudra, coaja de lamaie, zeama in care se desface praful de copt si se lasa sa se dizolve, se pune grisul, zeama de lamaie, zaharul vanilat.
Se pune apoi branza, stafidele pe care le-am tinut in rom., margarina ( ce a ramas).
Se amesteca bine si se lasa sa se odihneasca.
Batem albusurile spuma, se pun peste galbenusuri.
Se amesteca bine se sus in jos, se rastoarna in forma. Se baga la cuptor la foc potrivit timp de o ora.
Se rastoarna pe platou, se desface hartia cat este calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Aluat: Se fierb 200ml lapte, se ia de pe foc si se adauga 100gr faina amestecand foarte repede.

2 voturi    0 comentarii
3h
Retete de Pasti
Pasca cu ciocolata

Pasca cu ciocolata

Se separa cele 8 oua. Albusurile se bat bine cu un praf de sare, adaugandu-se treptat si zaharul;

29 voturi    18 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1,250 g branza de vaci
  • 250 g margarina
  • 375 g zahar pudra
  • 4 oua
  • 3 linguri gris
  • zahar vanilat
  • praf de copt
  • stafide
  • coaja si zeama de la lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Prajitura de casa
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide