Forma se unge cu margarina (sau untura) foarte bine. Se pune hartie si se unge si pe deasupra cu margarina..
Galbenusurile se freaca cu zaharul pudra, coaja de lamaie, zeama in care se desface praful de copt si se lasa sa se dizolve, se pune grisul, zeama de lamaie, zaharul vanilat.
Se pune apoi branza, stafidele pe care le-am tinut in rom., margarina ( ce a ramas).
Se amesteca bine si se lasa sa se odihneasca.
Batem albusurile spuma, se pun peste galbenusuri.
Se amesteca bine se sus in jos, se rastoarna in forma. Se baga la cuptor la foc potrivit timp de o ora.
Se rastoarna pe platou, se desface hartia cat este calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii