autor:

GABRIELA

» » Prajituri

Pasca

Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
1,250 g branza de vaci, 250 g margarina, 375 g zahar pudra, 4 oua, 3 linguri gris, zahar vanilat, praf de copt, stafide, coaja si zeama de la lamaie

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Forma se unge cu margarina (sau untura) foarte bine. Se pune hartie si se unge si pe deasupra cu margarina..
Galbenusurile se freaca cu zaharul pudra, coaja de lamaie, zeama in care se desface praful de copt si se lasa sa se dizolve, se pune grisul, zeama de lamaie, zaharul vanilat.
Se pune apoi branza, stafidele pe care le-am tinut in rom., margarina ( ce a ramas).
Se amesteca bine si se lasa sa se odihneasca.
Batem albusurile spuma, se pun peste galbenusuri.
Se amesteca bine se sus in jos, se rastoarna in forma. Se baga la cuptor la foc potrivit timp de o ora.
Se rastoarna pe platou, se desface hartia cat este calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Aluatul: Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei,sa nu fie reci. Laptele il punem

2 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Pasca si cozonac pentru diabetici

Pasca si cozonac pentru diabetici

Cozonacul si cu pasca sunt facute cu fructoza in loc de zahar, astfel incat sa se bucure de ele toti

6 voturi    1 comentariu
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1,250 g branza de vaci
  • 250 g margarina
  • 375 g zahar pudra
  • 4 oua
  • 3 linguri gris
  • zahar vanilat
  • praf de copt
  • stafide
  • coaja si zeama de la lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Amandine Amandine

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, iar la final faina cernuta

35 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tarta cu mere caramelizate si frisca Tarta cu mere caramelizate si frisca

O reteta pentru familie si prieteni in care bineinteles ca am pus ingredientul secret dragoste. Am inceput cu zaharul caramelizat.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu martipan