autor:

violeta c.

» » Dulciuri diverse

Pasca cu branza fara blat

Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
500 gr. branza vaci nu foarte scoapta (de preferinta din magazin), 1 pachet unt (marga Unirea), 6 linguri zahar, zahar vanilat,praf de copt, 5 oua, 4-5 linguri faina- cu varf, stafide-2-3 linguri-optional

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

14 voturi

Mod de preparare

Se freaca la mixer untul sau marga cu galbenusurile, zaharul,vanilia, praful de copt, apoi se pune branza de vaci; se adauga pe rand cate o lingura faina iar la sfarsit albusurile batute spuma cu un praf de sare.
Se toarna intr-o cratita tapetata cu hartie iar deasupra se pun stafidele,inglobate foarte putin in aluat.
Se pune in cuptorul preincalzit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza fara blat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Orez cu lapte si fructe confiate

Orez cu lapte si fructe confiate

Se taie cubulete fructele confiate. Se spala bine cele 2 cani de orez, iar cei 2 litri de lapte se

5 voturi    12 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu crema de branza si zmeura

Prajitura cu crema de branza si zmeura

Mixati albusurile cu un praf de sare si zeama de lamaie, apoi adaugati treptat zaharul pana obtineti

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

14 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. branza vaci nu foarte scoapta (de preferinta din magazin)
  • 1 pachet unt (marga Unirea)
  • 6 linguri zahar
  • zahar vanilat,praf de copt
  • 5 oua
  • 4-5 linguri faina- cu varf
  • stafide-2-3 linguri-optional

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Pasca in trei straturi