autor:

violeta c.

» » Dulciuri diverse

Pasca cu branza fara blat

Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
500 gr. branza vaci nu foarte scoapta (de preferinta din magazin), 1 pachet unt (marga Unirea), 6 linguri zahar, zahar vanilat,praf de copt, 5 oua, 4-5 linguri faina- cu varf, stafide-2-3 linguri-optional

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

14 voturi

Mod de preparare

Se freaca la mixer untul sau marga cu galbenusurile, zaharul,vanilia, praful de copt, apoi se pune branza de vaci; se adauga pe rand cate o lingura faina iar la sfarsit albusurile batute spuma cu un praf de sare.
Se toarna intr-o cratita tapetata cu hartie iar deasupra se pun stafidele,inglobate foarte putin in aluat.
Se pune in cuptorul preincalzit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza fara blat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu mere Alecu

Prajitura cu mere Alecu

1 cana faina 1 cana gris 2 cani zahar 4 linguri lapte praf 1 praf de copt 2 kg mere scortisoara 50

16 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Briose de ciocolata cu sos de zmeura si piper rosu

Briose de ciocolata cu sos de zmeura si piper rosu

Se incalzeste cuptorul la 180 g C. Se pregateste sosul, punand toate ingredientele intr-o craticioara.

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

14 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. branza vaci nu foarte scoapta (de preferinta din magazin)
  • 1 pachet unt (marga Unirea)
  • 6 linguri zahar
  • zahar vanilat,praf de copt
  • 5 oua
  • 4-5 linguri faina- cu varf
  • stafide-2-3 linguri-optional

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Crema de Vanilie cu Frisca Crema de Vanilie cu Frisca

Se freaca galbenusurile cu 100 g zahar, se dilueaza cu lapte, apoi se pune pe bain-marie si se bate continuu pana se ingroasa. Se ia

12 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Cornuri bicolore Cornuri bicolore

Preparare: Din lapte, drojdie, 50 gr zahar si 4 lg de faina, am facut o maia pe care am lasat-o sa creasca, apoi am adaugat ouale batute

22 voturi    6 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Pasca fara faina