Pasca cu branza fara faina

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pasca cu branza fara faina

Ingrediente

  • 1 kg branza de vaca
  • 6 oua
  • 1 pahar de zahar
  • 200 gr de stafide sau fructe de padure uscate
  • 1 budinca de vanilie
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 2 smantani de 170 ml fiecare
  • 2 linguri amidon de porumb

Mod de preparare

In oala mixerului se bat ouale bine cu zaharul pana devine o componenta spumoasa se adauga budinca si coaja de lamaie dupa care se adauga branza care a fost facuta ca o pasta si cele 2 linguri de amidon.

Se unge o tava rotunda cu putin ulei se toarna compozitia se niveleaza si se toarna pe deasupra crema facuta din cele 2 smantani amestecate cu 2 linguri de zahar si se da la cuptor la 180 de grade cel putin 45 de minute pana cand se coace frumos. Se poate lasa in cuptor pana se raceste complet, dar se stinge cuptorul 5 minute inainte de termen. Este minunata si usoara fara faina.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Castraveti murati la soare

Castraveti murati la soare

Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.

Castraveti murati la soare
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine