Pasca cu branza fara faina

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pasca cu branza fara faina

Ingrediente

  • 1 kg branza de vaca
  • 6 oua
  • 1 pahar de zahar
  • 200 gr de stafide sau fructe de padure uscate
  • 1 budinca de vanilie
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 2 smantani de 170 ml fiecare
  • 2 linguri amidon de porumb

Mod de preparare

In oala mixerului se bat ouale bine cu zaharul pana devine o componenta spumoasa se adauga budinca si coaja de lamaie dupa care se adauga branza care a fost facuta ca o pasta si cele 2 linguri de amidon.

Se unge o tava rotunda cu putin ulei se toarna compozitia se niveleaza si se toarna pe deasupra crema facuta din cele 2 smantani amestecate cu 2 linguri de zahar si se da la cuptor la 180 de grade cel putin 45 de minute pana cand se coace frumos. Se poate lasa in cuptor pana se raceste complet, dar se stinge cuptorul 5 minute inainte de termen. Este minunata si usoara fara faina.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise