Pasca de Paste

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Pasca de Paste

Ingrediente

  • 1 kg branza de vaca dulce sau urda
  • 1/2 kg smantana
  • 7 oua(5 galbenusuri)
  • 400 g zahar (dupa gustul fiecaruia)
  • coaja rasa de lamaie
  • 300g stafide (se inmoaie putin in alcool sau apa )
  • 200 g visine pt prajituri
  • aluat de cozonac

Mod de preparare

Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana se tripleaza cantitatea si apoi cu branza de si smantana si celelalte oua intregi.

Se adauga coja rasa de lamaie +stafidele +visinele(eu le am pregatite la borcan)

Se intinde o foaie subtire din aluatul de cozonac si se pune intr-o forma rotunda,se toarna compozitia si deasupra se fac diverse figurine din coca (cruci,spirale)

Se coace la foc domol intai si dupa aceea la foc moderat

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise