autor:

katy

» » Dulciuri diverse

PASCA DE PASTE

Autor: katy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
Coca:, 500g aluat de cozonac(vezi reteta de cozonac), Umplutura:, 500g branza dulce, 100g stafide, 2 oua, 3 linguri de zahar, esenta de rom

Dificultate: Medie Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Din 2/3 din coca se intinde o foaie rotunda,la diametrul formei,de 3cm grosime.Se pune foaia in forma bine unsa cu ulei. Restul de coca,se impleteste un colac de dimensiunea formei,se aseaza peste foaie si se lasa la crescut,fara umplutura.Inante de a fi data la cuptor se pune umplutura.Dupa ce este gata,se lasa la racit in forma.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASCA DE PASTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pasca de Paste

Pasca de Paste

Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana se tripleaza cantitatea si apoi cu branza de si smantana

12 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Ciocolata Black&White

Ciocolata Black&White

Untul se incalzeste in deshidrator, sau in orice alt mod dorim, la 40 de grade, pana devine lichid.

4 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • patronik

    patronik (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

    Mie nu imi place cu mult aluat , de aceea eu fac partea de jos si peretii cat mai subtiri, si mai pun in compozitia de branza un plic de budinca , k sa se lege mai bine.

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 15 mai 2009

    Se pare ca esti la inceputul drumului? Bine ca ai luat taurul de coarne! Mult noroc!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009

    Cred ca a fost la fel de buna pe cat e de apetisanta.

Dificultate

Medie

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • Coca:
  • 500g aluat de cozonac(vezi reteta de cozonac)
  • Umplutura:
  • 500g branza dulce
  • 100g stafide
  • 2 oua
  • 3 linguri de zahar
  • esenta de rom

Raporteaza reteta

Retete
de katy
COVRIGI CU MAC

COVRIGI CU MAC

Se amesteca faina impreuna cu drojdia,apoi se toarna laptele caldut,se adauga praful de sare,uleiul

10 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
PIFTIE

PIFTIE

Piciorusele se taie,dupa cum doriti(2-4),se pune la fiert in apa cat sa le acopere 2-3 degete.

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei,se adauga carnea,sarea,piperul,bulionul si se fierb pana scade

57 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

patronik (Chef de cuisine)

Mie nu imi place cu mult aluat , de aceea eu fac partea de jos si peretii cat mai subtiri, si mai pun in compozitia de branza un plic de budinca , k sa se lege mai bine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Biscuiti cu ness