autor:

violeta c.

» » Dulciuri diverse

Pasca poloneza

Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
Compozitia I: 1 ou, 2-3 linguri cacao, 1/2 pahar mare cu lapte, 1/2 pahar zahar, 1 pahar faina, 1/2 pachet marga., praf de copt, , Compozitia II: 500 gr branza de vaci, 250 g zahar, coaja de lamaie, zahar vanilat, 2-3 linguri faina, 1/2 pachet margarina, 2-3 oua

Dificultate: Medie Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Din compozitia I se face o coca; se toarna 2/3 din coca in tava tapetata cu hartie; se toarna compozitia II peste prima compozitie si se acopera cu restul de compozitie cu cacao.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca poloneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pasca poloneza

Pasca poloneza

Blatul: Se mixeaza bine oul cu green sugar si un praf de sare. Cand si-a dublat volumul, se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
Pasca poloneza cu branza de vaci

Pasca poloneza cu branza de vaci

Aceasta pasca este putin deosebita de pasca cu aluatul de cozonac avand baza un aluat de chec de

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • Compozitia I: 1 ou
  • 2-3 linguri cacao
  • 1/2 pahar mare cu lapte
  • 1/2 pahar zahar
  • 1 pahar faina
  • 1/2 pachet marga.
  • praf de copt
  • Compozitia II: 500 gr branza de vaci
  • 250 g zahar
  • coaja de lamaie
  • zahar vanilat
  • 2-3 linguri faina
  • 1/2 pachet margarina
  • 2-3 oua

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Pisicute