Se topeste margarina pe foc mic fara sa fiarba vreun pic. Se lasa deoparte ca sa se racoreasca. Se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana devine o compozitie spumoasa. Se adauga margarina, branza de vaci bine scursa si sfaramata, smantana, coaja rasa de lamaie. Se adauga un varf de cutit de praf de copt si faina in ploaie, cu miscari de sus in jos, pana se obtine o compozitie groasa ca smantana. Se adauga stafidele, date prin faina. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Cand s-au intarit bine, ca pentru bezea, se incorporeaza in compozitia de branza. Se unge o forma de tort cu ulei, se pune hartie de copt care se unge si ea si se toarna compozitia. Se niveleaza bine si se da la cuptorul incins pentru 1 ora. Dupa ce s-a copt se scoate din forma de tort pe o farfurie.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii