Laptele,zaharul,sarea,drojdia,esenta de vanilie si coaja de la lamaie se dizolva. Laptele trebuie sa fie putin caldut ,dupa care se adauga faina in ploaie si se framanta, pana se incorporeaza toata faina, daca mai este nevoie se mai pune putina.
Dupa ce s-a framantat, se adauga treptat uleiul si ouale, pe care le-am batut separat.
Se framanta 10-15 min si se pune la crescut 45min.
Dupa ce aluatul si-a dublat volumul pregatim pascutele astfel: luam putin din coca si din ea facem o fasie mai lunga pe care o invartim.Tot asa procedam cu toate pascutele,pe care le punem intr-o tava tapetata cu unt, iar apoi le ungem cu oul batut.Peste ele putem sa presaram si putin mac. Introducem tava la cuptor pana ce pascutele capata o culoare aurie. Sunt foarte bune si usor de facut! Pofta buna!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii