autor:

Fara foto

» » Cocktailuri si lichioruri

Passport To Hell

Autor: Dragos Miclea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 noiembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dragos Miclea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 noiembrie 2005

Ingrediente
Jim Beam sau Jackie, Disarono, Triplu Sec, zahar brut 1 cub.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

44 voturi

Mod de preparare

Simplu,intr-un shot de tequilla se pune zaharul,urmat de whisky - Disarono - Triplu sec ( 45%-20%-35%) ... se da foc cu un chibrit sau bricheta la pelicula superioara de bautura dupa care se infunda un pai pana la fundul paharului si se trage tot dintr-o \"lovitura\".(dupa 30 s de flacari) ... si mai faceti unul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Passport To Hell" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Cocktailuri si lichioruri
Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii Se taie lamaile in 4 si se pun in borcan, se pun si florile de soc dupa

1 vot    1 comentariu
96h
Cocktailuri si lichioruri
Milkshake cu banane

Milkshake cu banane

Se curata banana, se taie in cateva bucati si se pune in blender, impreuna cu laptele. Se mixeaza

34 voturi    8 comentarii
2 min
Cocktailuri si lichioruri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    XxX (Bucatar sef) , 31 decembrie 2011

    Asta e pentru amatori. Sa topesti zaharul in lingurita? Pai de ce crezi ca trebuie cubic? Efectul zaharului cubic care se pune pe fundul paharului este sa schimbe treptat aroma de la dulce la foarte tare, se serveste cu paiul si prima data gusti "siropul de zahar"...cat despre modalitatea de servire aveti multe de invatat..schimbati shot-ul ala...asta e un cocktail de senzatie, daca il faci cum trebuie ridici tot barul/pub-ul/clubul...

  • Fara foto

    Kaza , 23 iulie 2009

    Cel mai tare shot pe care til poti imagina . Reteta nu e corecta , sau cel putin nu cum o fac eu. Jackie , Tequila si Triplusec . Apoi se pune absint , acesta intretine arderea si i da si o tenta criminala ( la propriu ). 3 Shoturi de Passport to hell iti pune un neantrenat in dunga .

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

    Eiiiiii chiar acolo nu vreau sa ajung,dar cred ca aceasta bautura este buna,pentru cine o suporta.

    • nasea alina

      nasea alina (Chef de cuisine) , 07 mai 2009

      Dragut! Imi plac bauturile flambate. Daca fac comentarii acide, nu din rautate, poate asa stiu sau este logica combinarea bauturilor. Eu nu consum alcool dar bacardi imi face cu ochiul!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

44 voturi

Ingrediente

  • Jim Beam sau Jackie
  • Disarono
  • Triplu Sec
  • zahar brut 1 cub.

Raporteaza reteta

XxX (Bucatar sef)

Asta e pentru amatori. Sa topesti zaharul in lingurita? Pai de ce crezi ca trebuie cubic? Efectul zaharului cubic care se pune pe fundul paharului este sa schimbe treptat aroma de la dulce la foarte tare, se serveste cu paiul si prima data gusti "siropul de zahar"...cat despre modalitatea de servire aveti multe de invatat..schimbati shot-ul ala...asta e un cocktail de senzatie, daca il faci cum trebuie ridici tot barul/pub-ul/clubul...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Cocktailuri si lichioruri

Cum se prepară vișinata  cu migdale Cum se prepară vișinata cu migdale

Se spala visinile,se curata,se rup coditele si apoi le punem intr-o damigeana de 6 litri.Adaugam 1 kg de zahar si le lasam 7 zile sa

21 voturi    8 comentarii
45 min
Cocktailuri si lichioruri
Cum se prepară vișinata Cum se prepară vișinata

Visinele coapte,sanatoase se spala,se curata de frunzulite si codite si se lasa la zvantat.Cand sunt zvantate bine se toarna cu mare

32 voturi    16 comentarii
1h
Cocktailuri si lichioruri
GAZPACHO