Ingrediente
Jim Beam sau Jackie, Disarono, Triplu Sec, zahar brut 1 cub.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
45 voturi
autor:
Ingrediente
Jim Beam sau Jackie, Disarono, Triplu Sec, zahar brut 1 cub.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
45 voturi
XxX (Bucatar sef) , 31 decembrie 2011
Asta e pentru amatori. Sa topesti zaharul in lingurita? Pai de ce crezi ca trebuie cubic? Efectul zaharului cubic care se pune pe fundul paharului este sa schimbe treptat aroma de la dulce la foarte tare, se serveste cu paiul si prima data gusti "siropul de zahar"...cat despre modalitatea de servire aveti multe de invatat..schimbati shot-ul ala...asta e un cocktail de senzatie, daca il faci cum trebuie ridici tot barul/pub-ul/clubul...
Kaza , 23 iulie 2009
Cel mai tare shot pe care til poti imagina . Reteta nu e corecta , sau cel putin nu cum o fac eu. Jackie , Tequila si Triplusec . Apoi se pune absint , acesta intretine arderea si i da si o tenta criminala ( la propriu ). 3 Shoturi de Passport to hell iti pune un neantrenat in dunga .
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009
Eiiiiii chiar acolo nu vreau sa ajung,dar cred ca aceasta bautura este buna,pentru cine o suporta.
Redusa
1h
45 voturi
XxX (Bucatar sef)
Asta e pentru amatori. Sa topesti zaharul in lingurita? Pai de ce crezi ca trebuie cubic? Efectul zaharului cubic care se pune pe fundul paharului este sa schimbe treptat aroma de la dulce la foarte tare, se serveste cu paiul si prima data gusti "siropul de zahar"...cat despre modalitatea de servire aveti multe de invatat..schimbati shot-ul ala...asta e un cocktail de senzatie, daca il faci cum trebuie ridici tot barul/pub-ul/clubul...
nasea alina (Chef de cuisine) , 07 mai 2009
Dragut! Imi plac bauturile flambate. Daca fac comentarii acide, nu din rautate, poate asa stiu sau este logica combinarea bauturilor. Eu nu consum alcool dar bacardi imi face cu ochiul!