autor:

Fara foto

» » Aperitive

Pasta-crema de ficat

Autor: Georgiana T (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana T (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2006

Ingrediente
1 cutie pate de ficat mare, 3 oua, 5 fire marar, 1 castravecior murat, 1 ceapa mica, 1 lingura cu unt/margarina, 1 lingura KETCHUP (sau bulion), condimente

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se fierb ouale f.bine, se curata si se separa galbenusul de albus.
Galbenusul se paseaza f.bine si se amesteca impreuna cu pateul, untul, KETCHUP-ul si condimentele. Dupa ce devin o pasta compacta se adauga ceapa si castraveciorul date prin razatoarea mica si scurse de zeama si mararul tocat fin.
Albusul se toaca in cubulete si se foloseste ptr ornare sau se poate pune in compozitie. POFTA BUNA!
Aceasta pasta poate fi folosita cu succes si ptr oua umplute sau ardei verzi umpluti ptr aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta-crema de ficat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Briose aperitiv cu ardei gras si branză de oi

Briose aperitiv cu ardei gras si branză de oi

Se curata si se taie fideluta ardeiul gras , brânză se rade pe răzătoare. Ouale se bat

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive cu oua
omleta cu carne si varza

omleta cu carne si varza

Se sparg 2-3 oua, apoi se bat ouale intr-un castronel, se condimenteaza dupa plac, dupa care se taie

1 vot    3 comentarii
10 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 cutie pate de ficat mare
  • 3 oua
  • 5 fire marar
  • 1 castravecior murat
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura cu unt/margarina
  • 1 lingura KETCHUP (sau bulion)
  • condimente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ou cu muschi tiganesc in chifla