autor:

Anonim

» » Aperitive

pasta cu branza FAGARAS

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
branza de vaci, branza telemea de oi, unt, smantana, boia de ardei dulce, salata verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Branza se amesteca cu unt, smanatana si boia, pana ce se obtine o pasta omogena. Pasta obtinuta se aranjeaza pe frunze de salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "pasta cu branza FAGARAS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Aperitiv cu brânză

Aperitiv cu brânză

Se face o compoziție omogenă din toate ingredientele precizate. Se adaugă piper, sare, un pic

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu brinza
Cosulete umplute cu crema de branza

Cosulete umplute cu crema de branza

Desfacem foile de placinta .Luam o foaie pe care o ungem cu ulei sau unt topit.Punem suprapuse,ungand

6 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • branza de vaci
  • branza telemea de oi
  • unt
  • smantana
  • boia de ardei dulce
  • salata verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu spanac, in aluat de foietaj