autor:

Anonim

» » Aperitive

pasta cu branza si smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
branza de vaci, branza telemea de oi, unt, smantana, boia de ardei dulce, salata verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Branza se amesteca cu unt, smanatana si boia, pana ce se obtine o pasta omogena. Pasta obtinuta se aranjeaza pe frunze de salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "pasta cu branza si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Macaroane cu bacon, crema de branza, smantana si pasta de rosii

Macaroane cu bacon, crema de branza, smantana si pasta de rosii

Punem la fiert macaroanele, iar pana se fierb pregatim sosul. Pentru sos taiem marunt ardeiul

1 vot    0 comentarii
15 min
Paste si pizza
Rulou din dovlecei

Rulou din dovlecei

Spalam dovleceii, ii uscam si ii radem, dupa care ii saram si ii lasam sa elimine lichidul pentru

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • branza de vaci
  • branza telemea de oi
  • unt
  • smantana
  • boia de ardei dulce
  • salata verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv picant cu telemea de oaie-“Shankalish”