autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aperitive

Pasta cu brinza telemea

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
brinza telemea, unt, smintina(Cantitati in functie de numarul de persoane pentru care se pregateste)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca ingedientele obtinindu-se o pasta.Poate fi folosita pentru diverse umpluturi(tomate,ardei,castraveti) sau pentru unngerea unor tartine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta cu brinza telemea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clatite umplute cu branza sarata, marar si sunca

Clatite umplute cu branza sarata, marar si sunca

Intr-un bol amestecam ouale cu faina folosind telul. Apoi adaugam treptat apa, iar la final adaugam

2 voturi    1 comentariu
35 min
Aperitive cu brinza
Balmos ca in Maramures

Balmos ca in Maramures

Balmosul traditional din Maramures se face la ceaun, afara, in curtea casei, dar se poate realiza

5 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 26 noiembrie 2013

    Buna

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • brinza telemea
  • unt
  • smintina(Cantitati in functie de numarul de persoane pentru care se pregateste)

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

4 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie