autor:

cristina i.

» » Aperitive

Pasta de branza

Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 martie 2009

Ingrediente
500 gr.branza dulce,branza sarata,margarina,smantana,sare,piper,vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune intr-un vas de mixer branza dulce,se rade branza sarata dupa gustul fiecaruia , se adauga 2 linguri de margarina sau unt,aproximativ 100 ml smantana sau mai multa daca va place, putin piper, vegeta iar sare doar daca mai este nevoie.Se mixeaza pana se omogenizeaza toate ingredientele si obtineti consistenta dorita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza

Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza

Intr-o craticioara puneti la topit uleiul de palmier, adaugati faina si amestecati energic cu telul.

22 voturi    16 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Pasta de conopida cu crema de branza si usturoi

Pasta de conopida cu crema de branza si usturoi

Fierbem buchetelele de conopida in apa cu sare cat sa fie al-dente – daca le fierbem prea tare

30 voturi    21 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 gr.branza dulce,branza sarata,margarina,smantana,sare,piper,vegeta

Raporteaza reteta

Retete
de cristina i.
Salata cu paste

Salata cu paste

Pastele fainoase pot avea orice forma,mie imi plac mai mult spiralele acelea care sunt in mai multe

12 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci
Crempita mai altfel

Crempita mai altfel

Foile de cremsnit pot fi din cele care se gasesc in comert dar sunt mult mai bune daca le coaceti

16 voturi    7 comentarii
30 min
Prajituri
Kaly Tort

Kaly Tort

Se prajesc alunele, se piseaza si se pun in tava unsa cu putina margarina. Se pregateste blatul:

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu branzeturi