autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Pasta de branza

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Ingrediente
1/2 kg branza de vaci, 100 g cas proaspat, 50 g unt, 3 lnguri ulei, 2 cepe verzi, patrunjel verde, sare, piper alb macinat

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Branza, casul si untul se dau pe robot, pana se obtine o pasta omogena.
Ceapa si patrunjelul se taie marunt, se adauga uleiul, sarea si piperul, dupa care se incorporeaza si branza(ceapa nu se da la robot) Se poate servi pe felii de paine prajita, sau ca umplutura pentru rosii sau ardei gras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza

Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza

Intr-o craticioara puneti la topit uleiul de palmier, adaugati faina si amestecati energic cu telul.

22 voturi    16 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Pasta de conopida cu crema de branza si usturoi

Pasta de conopida cu crema de branza si usturoi

Fierbem buchetelele de conopida in apa cu sare cat sa fie al-dente – daca le fierbem prea tare

30 voturi    21 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg branza de vaci
  • 100 g cas proaspat
  • 50 g unt
  • 3 lnguri ulei
  • 2 cepe verzi
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper alb macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza