Branza, casul si untul se dau pe robot, pana se obtine o pasta omogena.
Ceapa si patrunjelul se taie marunt, se adauga uleiul, sarea si piperul, dupa care se incorporeaza si branza(ceapa nu se da la robot) Se poate servi pe felii de paine prajita, sau ca umplutura pentru rosii sau ardei gras.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii