autor:

» » Aperitive

Pasta de branza

Autor: Charma (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Charma (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
branza sarata, boia, ceapa, margarina(unt), Cantitatile se pot pune dupa gustul fiecaruia..

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

0 voturi

Mod de preparare

Branza se amesteca cu boia si margarina pana avem o pasta omogena apoi ceapa care se toaca marunt se adauga la compozitie.
Cu felii de paine se pot face sandwich-uri gustoase iar daca pasta a fost tinuta in frigider la rece..putem face bilute de pasta (ex:om de zapada)
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza

Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza

Intr-o craticioara puneti la topit uleiul de palmier, adaugati faina si amestecati energic cu telul.

22 voturi    16 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Pasta de conopida cu crema de branza si usturoi

Pasta de conopida cu crema de branza si usturoi

Fierbem buchetelele de conopida in apa cu sare cat sa fie al-dente – daca le fierbem prea tare

30 voturi    21 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

0 voturi

Ingrediente

  • branza sarata
  • boia
  • ceapa
  • margarina(unt)
  • Cantitatile se pot pune dupa gustul fiecaruia..

Raporteaza reteta

Retete
de Charma
Salata cu paste  bacon, spanac si parmezan

Salata cu paste bacon, spanac si parmezan

PREPARARE: Se amesteca ouale cu faina si se face un aluat care sta la frigider pentru 1/2 ora.

1 vot    2 comentarii
20 min
Salate reci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu brinza si ceapa