autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Pasta de branza cu ceapa verde

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg branza de vaci, 50 g unt, o lingura smantana, 2-3 linguri ulei de floarea soarelui, o legatura ceapa verde, marar, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

7 voturi

Mod de preparare

Amesteci ingredientele la mixer, adaugi sare, piper,ceapa verde si marar dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Branzare

Branzare

1. Se amesteca drojdia cu putin lapte caldut si cu zaharul. Se lasa la crescut cca. 10min. 2.Amestecul

2 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Cascaval pane cu capsuni

Cascaval pane cu capsuni

Tavalim cascavalul in faina, ouale batute spuma si pesmet, repetand operatia pana obtinem o crusta

1 vot    8 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine):

    Pasta de branza e sanatoasa si foarte gustoasa. Daca-i adaugam si putin marar, e un deliciu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine):

    Umplem ardei grasi cu pasta, lasam la rece cateva ore, apoi taiem felii, servim ornate dupa imaginatie.

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 29 noiembrie 2013

    Cred ca este foarte buna

  • SIMONA BRATU

    SIMONA BRATU (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2013

    delicioasa. a devenit vedeta la toate picnic-urile noastre!

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 03 august 2012

    Tare buna, e pe gustul meu.

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 22 august 2010

      Minunata reteta si eu fac in genul asta se pot umple si ardei capia cu brinza si de dat putin la cuptor tot iese bine.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 21 august 2010

      O bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 august 2010

      Foarte buna, Cely. Si eu fac ceva asemanator cu urda mai mult si cas razuit si umplu ardei gras cu aceasta compozitie, e tare gustoasa.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

      Foarte frumos ornat!Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

      O bunatate si ce bine arata...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg branza de vaci
  • 50 g unt
  • o lingura smantana
  • 2-3 linguri ulei de floarea soarelui
  • o legatura ceapa verde
  • marar
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

SIMONA BRATU (Chef de cuisine)

delicioasa. a devenit vedeta la toate picnic-urile noastre!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Mozzarella cu roșii și rozmarin