autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

PASTA DE BRANZA CU CHIMEN

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Ingrediente
300 g branza de oaie, 100 g unt, 1 lingurita boia, 2 g chimen bine zdrobit, 1 ceapa razuita marunt, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Intrun bol, amestecam foarte bine toate ingredientele, potrivim de sare. Este o pasta foarte gustoasa, pe care o putem servi la micul dejun.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTA DE BRANZA CU CHIMEN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Aperitive din branza de vaci

Aperitive din branza de vaci

Pentru a iesi din rutina porcismelor,noi prestam in prima zi a noului an aceste 2 tipuri de amestecuri

3 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Clatite cu urda si marar

Clatite cu urda si marar

Intr-un bol punem urda si o amestecam cu mararul taiat marunt,ouale si sarea.Amestecam bine si lasam

2 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Adrian , 03 noiembrie 2009

    sanatos aperitiv.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Da, aceasta pasta e foarte buna pt diferite aperitve(ardei umpluti cu aceasta pasta, rosii umplute, sau de ce nu chiar oua)

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

    Imi place foarte mult chimenul,are un gust si o aroma aparte...Trebuie sa fie o bunatate preparatul final...

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 300 g branza de oaie
  • 100 g unt
  • 1 lingurita boia
  • 2 g chimen bine zdrobit
  • 1 ceapa razuita marunt
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Adrian

sanatos aperitiv.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bruschette cu mozzarella si rosii