autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

PASTA DE BRANZA CU CHIMEN

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Ingrediente
300 g branza de oaie, 100 g unt, 1 lingurita boia, 2 g chimen bine zdrobit, 1 ceapa razuita marunt, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Intrun bol, amestecam foarte bine toate ingredientele, potrivim de sare. Este o pasta foarte gustoasa, pe care o putem servi la micul dejun.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTA DE BRANZA CU CHIMEN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Placinta cu brinza

Placinta cu brinza

Se intinde foaia pe fundul tavii tapetate cu hirtie. Se pregateste umplutura asa: se amesteca brinza

3 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Aperitive Cherry

Aperitive Cherry

Se spala rosiile si se usuca. Mozzarrella se scurge de zeama. Se pregatesc cateva scobitori pentru

4 voturi    2 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Adrian , 03 noiembrie 2009

    sanatos aperitiv.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Da, aceasta pasta e foarte buna pt diferite aperitve(ardei umpluti cu aceasta pasta, rosii umplute, sau de ce nu chiar oua)

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

    Imi place foarte mult chimenul,are un gust si o aroma aparte...Trebuie sa fie o bunatate preparatul final...

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 300 g branza de oaie
  • 100 g unt
  • 1 lingurita boia
  • 2 g chimen bine zdrobit
  • 1 ceapa razuita marunt
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Adrian

sanatos aperitiv.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Crochete de cartofi