Se freaca bine branza proaspata de vaci cu uleiul de masline cu un mixer, se adauga ceapa razuita pe razatoarea cu gauri mici si mararul tocat marunt, se potriveste de sare si piper dupa gust. Se adauga rozmarin si chimen(cateva seminte). Se amesteca totul bine. Se poate servi si in jumatati de ardei gras, pe platou langa alte preparate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii