autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

Pasta de branza cu marar si ceapa

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
Aceasta pasta este foarte gustoasa, se prepara repede, se consuma la dejun sau cina, unsa pe felii de paine., Pt prepararea ei avem nevoie de: 500 g branza proaspata de vaci, 3 linguri ulei de masline, 1 ceapa, 1 legatura marar, sare, piper, chimen, rozmarin.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

9 voturi

Mod de preparare

Se freaca bine branza proaspata de vaci cu uleiul de masline cu un mixer, se adauga ceapa razuita pe razatoarea cu gauri mici si mararul tocat marunt, se potriveste de sare si piper dupa gust. Se adauga rozmarin si chimen(cateva seminte). Se amesteca totul bine. Se poate servi si in jumatati de ardei gras, pe platou langa alte preparate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza cu marar si ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Biscuiti aperitiv (cu doar 3 ingrediente )

Biscuiti aperitiv (cu doar 3 ingrediente )

Se pun cele 3 ingrediente in robotul de bucatarie si se framanta pana se obtine o coca. Coca obtinuta

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Pogacele cu cascaval

Pogacele cu cascaval

Punem faina in bol, adaugam smantana, ulei sau unt topit, sare si cascaval si amestecam bine pana

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive cu brinza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2013

    Da, Constanta este delicioasa! Multumesc de aprecieri.

  • Fara foto

    Proca Constanta , 29 noiembrie 2013

    Foarte gustos

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Multumesc pt aprecieri si vot.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      O bunatate,sunt sigura ca este un deliciu.Ai votul meu.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Poate fi folosita aceasta pasta la micul dejun pe feliile de paine.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Foarte gustos

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

9 voturi

Ingrediente

  • Aceasta pasta este foarte gustoasa
  • se prepara repede
  • se consuma la dejun sau cina
  • unsa pe felii de paine.
  • Pt prepararea ei avem nevoie de: 500 g branza proaspata de vaci
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • chimen
  • rozmarin.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Da, Constanta este delicioasa! Multumesc de aprecieri.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Placinte cu cas si marar verde
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania