autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

Pasta de branza cu marar si ceapa

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
Aceasta pasta este foarte gustoasa, se prepara repede, se consuma la dejun sau cina, unsa pe felii de paine., Pt prepararea ei avem nevoie de: 500 g branza proaspata de vaci, 3 linguri ulei de masline, 1 ceapa, 1 legatura marar, sare, piper, chimen, rozmarin.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

9 voturi

Mod de preparare

Se freaca bine branza proaspata de vaci cu uleiul de masline cu un mixer, se adauga ceapa razuita pe razatoarea cu gauri mici si mararul tocat marunt, se potriveste de sare si piper dupa gust. Se adauga rozmarin si chimen(cateva seminte). Se amesteca totul bine. Se poate servi si in jumatati de ardei gras, pe platou langa alte preparate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza cu marar si ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Aperitive Cherry

Aperitive Cherry

Se spala rosiile si se usuca. Mozzarrella se scurge de zeama. Se pregatesc cateva scobitori pentru

4 voturi    2 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Flori de dovlecel umplute cu ricotta

Flori de dovlecel umplute cu ricotta

Se spala cu grija florile si se lasa sa se zvante pe un prosop de bucatarie. Intre timp, se

3 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2013

    Da, Constanta este delicioasa! Multumesc de aprecieri.

  • Fara foto

    Proca Constanta , 29 noiembrie 2013

    Foarte gustos

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Multumesc pt aprecieri si vot.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      O bunatate,sunt sigura ca este un deliciu.Ai votul meu.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Poate fi folosita aceasta pasta la micul dejun pe feliile de paine.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Foarte gustos

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

9 voturi

Ingrediente

  • Aceasta pasta este foarte gustoasa
  • se prepara repede
  • se consuma la dejun sau cina
  • unsa pe felii de paine.
  • Pt prepararea ei avem nevoie de: 500 g branza proaspata de vaci
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • chimen
  • rozmarin.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Da, Constanta este delicioasa! Multumesc de aprecieri.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga Cu Branza Si Oua Romanesti