autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

Pasta de branza cu marar si ceapa

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
Aceasta pasta este foarte gustoasa, se prepara repede, se consuma la dejun sau cina, unsa pe felii de paine., Pt prepararea ei avem nevoie de: 500 g branza proaspata de vaci, 3 linguri ulei de masline, 1 ceapa, 1 legatura marar, sare, piper, chimen, rozmarin.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

9 voturi

Mod de preparare

Se freaca bine branza proaspata de vaci cu uleiul de masline cu un mixer, se adauga ceapa razuita pe razatoarea cu gauri mici si mararul tocat marunt, se potriveste de sare si piper dupa gust. Se adauga rozmarin si chimen(cateva seminte). Se amesteca totul bine. Se poate servi si in jumatati de ardei gras, pe platou langa alte preparate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza cu marar si ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Talmes-balmes in aluat

Talmes-balmes in aluat

Taiem ardeii in patratele mici. Taiem maslinele marunt. Derulam foaia de aluat(putem folosi si

18 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Cartofi in coaja la cuptor, reteta Californiei

Cartofi in coaja la cuptor, reteta Californiei

Cei 7 cartofi mari se spala bine, bine si se pun la fiert cu tot cu coaja. Dupa ce au fiert (20-25

10 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2013

    Da, Constanta este delicioasa! Multumesc de aprecieri.

  • Fara foto

    Proca Constanta , 29 noiembrie 2013

    Foarte gustos

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Multumesc pt aprecieri si vot.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      O bunatate,sunt sigura ca este un deliciu.Ai votul meu.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Poate fi folosita aceasta pasta la micul dejun pe feliile de paine.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Foarte gustos

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

9 voturi

Ingrediente

  • Aceasta pasta este foarte gustoasa
  • se prepara repede
  • se consuma la dejun sau cina
  • unsa pe felii de paine.
  • Pt prepararea ei avem nevoie de: 500 g branza proaspata de vaci
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • chimen
  • rozmarin.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Da, Constanta este delicioasa! Multumesc de aprecieri.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
PATEU DE BRINZA CU USTUROI