autor:

Elena

» » Aperitive

Pasta de branza cu masline

Autor: Elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Ingrediente
250 g masline, 250 g unt, 250 g branza, 50 g lamaie, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se scot samburii de la masline, apoi se amesteca cu untul si branza cu ajutorul blenderului sau se dau pe masina de tocat pana se obtine o pasta. Se adauga sare, piper si suc de lamaie dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza cu masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
ARDEI UMPLUT CU PASTA DE BRANZA SI MASLINE

ARDEI UMPLUT CU PASTA DE BRANZA SI MASLINE

Ardeii se spala,se curata de cotoare,seminte si se taie pe jumatate sau in sferturi. Branza telemea

9 voturi    3 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g masline
  • 250 g unt
  • 250 g branza
  • 50 g lamaie
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Elena
Ciuperci pleurotus

Ciuperci pleurotus

Se taie ciupercile şi usturoiul fâşii. Se amestecă cu uleiul, coniacul şi toate condimentele

4 voturi    1 comentariu
1h
Salate reci
Paste cu legume

Paste cu legume

Se fierb pastele si se lasa la scurs. Se taie ceapa verde, ardeii si ciupercile. Se pune uleiul la

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Curry de pui

Curry de pui

Se calesc ceapa si usturoiul taiate fin in 4 linguri de ulei la foc mediu pana devin sticloase, apoi

4 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Ciuperci umplute 2