autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Pasta de branza cu ridichi

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
300 g branza de vaci, 2 ridichi albe, o ceapa verde, 2 linguri ulei, 50 g unt, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Branza o mixezi cu untul.Adaugi ridichea data pe razatoare, asezonata cu sare si ulei.Adaugi ceapa tocata maruntsare si piper dupa gust. Servesti pe felii de paine ornate cu rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza cu ridichi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Grilled cheese sandwich

Grilled cheese sandwich

Intre feliile de paine se pun feliile de branza iar deasupra se unge cu unt si se prajeste in tigaia

47 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Chifle cu brânză la grătar

Chifle cu brânză la grătar

Chiflele se crestează adânc în cruce,se umplu cu brânzeturile amestecate cu ceapa şi busuiocul(este

12 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Pasta de branza de vaci cu marar