autor:

valentina ionita

» » Aperitive

Pasta de branza de vaci cu marar

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
250 g branza de vaci proaspata, se adauga 2-3 linguri smantana groasa si o lingura iaurt, o legatura marar, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

37 voturi

Mod de preparare

Branza de vaci proaspata se scurge bine de zer, se amesteca cu smantana si iaurt pana se omogenizeaza formandu-se o pasta fina.Se amesteca cu mararul tocat fin si condimentele.
Cu aceasta pasta puteti umple jumatati de rosii,ardei gras si sa faceti tartine din paine prajita sau biscuiti cu sare crocanti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza de vaci cu marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Cernem faina intr-un bol, punem sarea. Adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu brinza
saratele

saratele

Toate ingredientele se amesteca cu faina pana se formeaza un aluat potrivit numai bun de intins.

19 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    Multumesc...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    Imi place foarte mult.Fac si eu destu de des

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

    Multumesc mult...Cine doreste poate adauga putina branza sarata,dar eu de regula la aceasta pasta nu adaug...

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      Foarte buna dimineata la micul dejun.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      Şi un pic de brânză sărată nu?

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      fara condimente e foarte buna pt proaspetii operati de fiere

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

      Usor,gustos,sanatos................bravo.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

37 voturi

Ingrediente

  • 250 g branza de vaci proaspata
  • se adauga 2-3 linguri smantana groasa si o lingura iaurt
  • o legatura marar
  • piper,

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Placinta cu brinza