Branza de vaci proaspata se scurge bine de zer, se amesteca cu smantana si iaurt pana se omogenizeaza formandu-se o pasta fina.Se amesteca cu mararul tocat fin si condimentele.
Cu aceasta pasta puteti umple jumatati de rosii,ardei gras si sa faceti tartine din paine prajita sau biscuiti cu sare crocanti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii