autor:

valentina ionita

» » Aperitive

Pasta de branza de vaci cu marar

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
250 g branza de vaci proaspata, se adauga 2-3 linguri smantana groasa si o lingura iaurt, o legatura marar, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

37 voturi

Mod de preparare

Branza de vaci proaspata se scurge bine de zer, se amesteca cu smantana si iaurt pana se omogenizeaza formandu-se o pasta fina.Se amesteca cu mararul tocat fin si condimentele.
Cu aceasta pasta puteti umple jumatati de rosii,ardei gras si sa faceti tartine din paine prajita sau biscuiti cu sare crocanti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza de vaci cu marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac, branza si rosii cherry

Tarta cu spanac, branza si rosii cherry

Pentru blat am pus intr-un vas oul, untul, malaiul si am framantat adaugand treptat apa si faina

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Dovleac copt pentru aperitiv sau garnitura

Dovleac copt pentru aperitiv sau garnitura

Feliile sau rondelele de dovleac se aseaza in tava ,se condimenteaza dupa gust.Se introduce tava

7 voturi    3 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    Multumesc...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    Imi place foarte mult.Fac si eu destu de des

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

    Multumesc mult...Cine doreste poate adauga putina branza sarata,dar eu de regula la aceasta pasta nu adaug...

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      Foarte buna dimineata la micul dejun.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      Şi un pic de brânză sărată nu?

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      fara condimente e foarte buna pt proaspetii operati de fiere

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

      Usor,gustos,sanatos................bravo.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

37 voturi

Ingrediente

  • 250 g branza de vaci proaspata
  • se adauga 2-3 linguri smantana groasa si o lingura iaurt
  • o legatura marar
  • piper,

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
“Labaneh” cu chili-“Labaneh harra”