autor:

» » Aperitive

Pasta de branza dulce cu marar si usturoi

Autor: Bejenariu Anca (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 31 august 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bejenariu Anca (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 31 august 2006

Ingrediente
500g branza dulce, 2oog branza sarata de vaci, 2 castraveti, 4-5 catei de usturoi, smantana(iaurt), marar, patrunjel, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

13 voturi

Mod de preparare

Se piseaza bine branza dulce. Se adauga branza sarata, castravetii rasi si usturoiul, tot ras. Se pune dupa gust sare , marar si patrunjel tocat
Pasta obtinuta se poate servi pe felii mici de paine prajita, in rosii scobite sau in ardei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza dulce cu marar si usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

13 voturi

Ingrediente

  • 500g branza dulce
  • 2oog branza sarata de vaci
  • 2 castraveti
  • 4-5 catei de usturoi
  • smantana(iaurt)
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Plăcintă cu brânză, mărar și ciuperci