autor:

Fara foto

» » Aperitive

Pasta de branza dulce cu marar si usturoi

Autor: Bejenariu Anca (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 31 august 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bejenariu Anca (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 31 august 2006

Ingrediente
500g branza dulce, 2oog branza sarata de vaci, 2 castraveti, 4-5 catei de usturoi, smantana(iaurt), marar, patrunjel, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

12 voturi

Mod de preparare

Se piseaza bine branza dulce. Se adauga branza sarata, castravetii rasi si usturoiul, tot ras. Se pune dupa gust sare , marar si patrunjel tocat
Pasta obtinuta se poate servi pe felii mici de paine prajita, in rosii scobite sau in ardei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza dulce cu marar si usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu branza si rosii

Tarta cu branza si rosii

Intr-o tava de tarta se intinde aluatul si se inteapa din loc in loc cu furculita. Se rade branza

3 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Rulada-aperitiv

Rulada-aperitiv

Pt.blat se foloseste o tava de 33/37(eu folosesc tava de la aragaz). Albusurile de la cele 6 oua

23 voturi    3 comentarii
9h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

12 voturi

Ingrediente

  • 500g branza dulce
  • 2oog branza sarata de vaci
  • 2 castraveti
  • 4-5 catei de usturoi
  • smantana(iaurt)
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
BULETE DE CASCAVAL