autor:

Fara foto

» » Aperitive

Pasta de branza dulce cu marar si usturoi

Autor: Bejenariu Anca (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 31 august 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bejenariu Anca (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 31 august 2006

Ingrediente
500g branza dulce, 2oog branza sarata de vaci, 2 castraveti, 4-5 catei de usturoi, smantana(iaurt), marar, patrunjel, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

12 voturi

Mod de preparare

Se piseaza bine branza dulce. Se adauga branza sarata, castravetii rasi si usturoiul, tot ras. Se pune dupa gust sare , marar si patrunjel tocat
Pasta obtinuta se poate servi pe felii mici de paine prajita, in rosii scobite sau in ardei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza dulce cu marar si usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Placinte cu branza si marar

Placinte cu branza si marar

Faina, drojdia si zaharul le amestecam bine intr-un vas de lucru, adaugam apa calduta putin cate

25 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Quesadilla cu cheddar si rosii

Quesadilla cu cheddar si rosii

Se pregateste sosul - se amesteca smantana cu ceapa tocata marunt si, dupa gust, se asezoneaza cu

4 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

12 voturi

Ingrediente

  • 500g branza dulce
  • 2oog branza sarata de vaci
  • 2 castraveti
  • 4-5 catei de usturoi
  • smantana(iaurt)
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Chec cu cascaval