autor:

husni

» » Aperitive

Pasta de brinza

Autor: husni (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: husni (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 decembrie 2009

Ingrediente
-cca 350 g brinza "feta", -2-3 linguri de smintina, -75 grame unt moale, -1 lingurita boia(sau dupa gust), -1/4 ceapa, f.,f.marunt, -sare daca e nevoie, -vreo 5 rosii si vreo 5 castraveti

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se marunteste bine,brinza.Se amesteca,pe urma,cu smintina,untul,boiaua,ceapa;cine vrea,poate sa puna cca 100 g cascaval ras(eu pun);se potriveste de sare.
Rosiile se spala,se taie in jumatate,se scobesc si se presara cu putina sare(pentru a ajuta apa din ele sa se scurga);se lasa,cu gura in jos cca 15 minute.Castravetii se spala,se scobesc,se pun cu gura in jos(nu se presara sare,deoarece se inmoaie),cca 15 minute.
Se umplu,apoi(rosiile si castravetii),cu pasta de brinza;se orneaza,dupa gust(de data asta,am avut f.putin timp la dispozitie,am pus doar niste sunca taiata f.marunt).
Un aperitiv rapid si gustos !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de brinza " nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza

"Labaneh" cu za'atar

Prepararea iaurtului(”laban”) Se incalzeste laptele la foc mic pana fierbe; se lasa sa se raceasca

3 voturi    0 comentarii
28h
Aperitive cu brinza
Foietaj cu sunca si cascaval

Foietaj cu sunca si cascaval

Dezghetati aluatul. Unul se tine in frigider si cu celalalt se lucreaza. Cu ajutorul unui pinten

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine):

    Pasta de branza e preferata mea. O prepar forte des in casa.Fie ca umplutura pentru rosii, ardei sau gogosari.

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    husni , 04 ianuarie 2010

    Multumesc de aprecieri ! Ma bucur ca multa lume apreciaza acest aperitiv.Pe cit e de rapid,pe atit e de bun !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2010

    Apetisante

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2010

    foarte buna!

    • Ramona

      Ramona (Chef de cuisine) , 01 ianuarie 2010

      In primul rand iti doresc multa sanatate si LA MULTI ANI! apoi trebuie sa te felicit pentru acest aperitiv cu branza, care este ideal pentru un bufet rece.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 31 decembrie 2009

      Foarte apetisante, Camy! Eu mai pun şi-n ardei verde sau roşu.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 31 decembrie 2009

      rapid de pregatit si aspectos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • -cca 350 g brinza "feta"
  • -2-3 linguri de smintina
  • -75 grame unt moale
  • -1 lingurita boia(sau dupa gust)
  • -1/4 ceapa, f.,f.marunt
  • -sare daca e nevoie
  • -vreo 5 rosii si vreo 5 castraveti

Raporteaza reteta

Retete
de husni
Chec cu banane

Chec cu banane

Se freaca untul cu zaharul, f. bine;se adauga oul intreg,putina esenta vanilie(putina, ca sa predomine

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Nopti libaneze(specific arab)

Nopti libaneze(specific arab)

Primele 6 se amesteca la rece, bine, fara sa aiba cocolosi, apoi se pun pe foc;se amesteca tot timpul

10 voturi    11 comentarii
1h
Budinci
SOS VINATORESC

SOS VINATORESC

Carnea se rumeneste usor intr-o cratita cu grasime (untura, ulei ).Dupa ce carnea s-a prajit putin

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

husni

Multumesc de aprecieri ! Ma bucur ca multa lume apreciaza acest aperitiv.Pe cit e de rapid,pe atit e de bun !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Vinete cu sos tomat si feta