Ciupercile se spala si se toaca marunt,iar ceapa cubulete.
Se pune uleiul la incins si mai intai se pune ceapa,apoi ciupercile,sarea,foile de dafin si piperul.Se lasa sa scada,amestecand mereu.
Nucile se toaca bucati nu prea mici.
Cand ciupercile au scazut bine ,se adauga usturoiul pisat si nucile ,se amesteca si se scot foile de dafin.
Aceasta pasta se serveste rece sau calda,pe paine proaspata sau lipie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii