Ciupercile se spala si se toaca marunt,iar ceapa cubulete.
Se pune uleiul la incins si mai intai se pune ceapa,apoi ciupercile,sarea,foile de dafin si piperul.Se lasa sa scada,amestecand mereu.
Nucile se toaca bucati nu prea mici.
Cand ciupercile au scazut bine ,se adauga usturoiul pisat si nucile ,se amesteca si se scot foile de dafin.
Aceasta pasta se serveste rece sau calda,pe paine proaspata sau lipie.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii