Ciupercile se dau prin masina de tocat carne.
Gogosarii se spala, se curata de cotoare, se taie in bucati si se dau prin masina de tocat. Se amesteca ciupercile cu gogosarii, se pune sare, piper dupa gust si se prajesc in ulei pe foc mic timp de o ora, amestecandu-se mereu sa nu se lipeasca de fundul vasului. Din cand in cand se adauga suc de rosii.
Pasta poate servi la prepararea sandwichurilor sau ca garnitura la alte aperitive.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii