autor:

cosimona

» » Aperitive

Pasta de ciupercute

Autor: cosimona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cosimona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 ianuarie 2010

Ingrediente
Aveti nevoie de:, , ciupercute 300 g, usturoi 3-4 graunti, maioneza 2-3 linguri, dupa preferinte, sare, piper, verdeata tocata marunt (patrunjel sau marar)

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercutele si se pun la fiert in apa cat sa le acopere (3 degete peste) pana cand devin moi. In rastimpul acesta se face maioneza formata dintr-un galbenus de ou (crud sau fiert), ulei de floarea soarelui, sare si putina zeama de lamaie sau...o cumparati gata facuta. Se piseaza usturoiul. Dupa ce s-au fiert ciupercutele, se scurg bine de apa si se lasa sa se raceasca, apoi se dau prin robot sau prin masina de tocat si se amesteca cu usturoiul, maioneza si verdeata. Se adauga sare si piper dupa gust.

Se serveste ca aperitiv, cu paine sau in albusuri de ou fiert, ca umplutura.

Promit sa adaug si o poza cat mai curand ;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ciupercute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci gratinate

Ciuperci gratinate

Baconul taiat cubulete se caleste cu partea alba de la ceapa si cu ciupercile taiate cubulete mai

3 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Barcute din cartofi,umplute cu urda

Barcute din cartofi,umplute cu urda

Fierbi grisul cu laptele si dupa ce s-a ingrosat,il dai deoparte si-l lasi la racit.Il amesteci cu

6 voturi    9 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Traistute cu ciuperci