Ingrediente
300 g fasole fiarta, o ceapa, un morcov, un pastarnac, o lingura de mustar, 200 ml ulei, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
8 voturi
Prima pagina » Retete Culinare » Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post, Retete vegetariene
Ingrediente
300 g fasole fiarta, o ceapa, un morcov, un pastarnac, o lingura de mustar, 200 ml ulei, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
8 voturi
constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iunie 2010
Tare buna mai este !
constanta proca (Chef de cuisine) , 24 mai 2010
Si mie imi place.o pregatesc in doua feluri : o parte o amestec cu usturoi (in loc de mustar adaug putina maioneza vegetala sau digesta ),iar cealalta parte o amestec cu ceapa taiata marunt ca la icre ). Fiecare mananca de care ii place.
meryln116 , 26 noiembrie 2009
Foarte gustoasa pasta de fasole si eu obisnuesc sa fac si mai ales iarna, cand prajesc felii de paine, le frec cu putin usturoi si deasupra pun pasta . O delicateta.
Redusa
20 min
8 voturi
constanta proca (Chef de cuisine)
Tare buna mai este !
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009
Tare buna,si mie imi place sa adaug putin usturoi.
maria mihalache , 22 noiembrie 2009
Un deliciu..........
mac myra (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009
Bun,bun,bun....eu pun si putin usturoi.