autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Pasta de ficat

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Ingrediente
1/2 kg ficat de vita, o ceapa, 2 oua fierte, 50 ml ulei, 1/2 pachet unt, sare,piper,einiahar, foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se caleste ceapa, pana devine aurie, se adauga ficatul,boabe de piper, ienibahar, foaia de dafin.Se lasa sa scada pana se patrunde ficatul. Se dau pe robot toate ingredientele, se adauga untul, se condimenteaza si se omogenizeaza pasta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ficat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pasta din ficat de pui si verdeata

Pasta din ficat de pui si verdeata

Ficatul de pui se fierbe. Dupa ce s-a racit putin, se paseaza cu o furculita si se scot pielitele

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 kg ficat de vita
  • o ceapa
  • 2 oua fierte
  • 50 ml ulei
  • 1/2 pachet unt
  • sare,piper,einiahar
  • foi de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Cirnaciori la tefal