autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Sandviciuri

Pasta de galbenuş (pentru tartine)

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2005

Ingrediente
Pentru 500 g: 15 galbenusuri fierte tari, 150 ml ulei, 100 g mustar, sare si zahar pudra, dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Gălbenuşurile se dau prin sită, se freacă cu uleiul, muştarul, zahărul şi sarea. Dacă pasta este prea consistentă se adaugă supa de carne sau lapte pînă se obţine o pastă cu consistenta de alifie. La această pastă se mai poate adăuga pastă de peşte după gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de galbenuş (pentru tartine)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Mic dejun pentru Mateea (1)

Mic dejun pentru Mateea (1)

1. Se taie salamul in daua felii. 2. Se unge o felie de paine cu pateu. 3. Se pun doua feliute

8 voturi    5 comentarii
10 min
Aperitive cu oua
Omleta cu ceapa

Omleta cu ceapa

Taiem ceapa bucati mici si o punem la calit in ulei. Intr-un castron spargem ouale si adaugam 2 linguri

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • Pentru 500 g: 15 galbenusuri fierte tari
  • 150 ml ulei
  • 100 g mustar
  • sare si zahar pudra
  • dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Omleta cu ciuperci