Punem rosiile intr-o craticioara cu apa fierbinte. Le lasam pana apa se raceste si le strecuram.
Maslinele le gaurim de samburi.
In blender sau in robotul de bucatarie adaugam toate ingredientele si le macinam pana iese o pasta fina.
Merge foarte bine cu bagheta proaspata si diferite branzeturi. Se mentine intr-un borcan care se inchide ermetic.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii