Pasta de masline

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Pasta de masline

Ingrediente

  • 250 gr masline Calamata sau masline in vin
  • 4 catei de usturoi
  • 50 gr de rosii uscate
  • 1/2 lingurita de sare/optional
  • 1 lingurita de zahar
  • 1/2 lingurita de piper negru
  • 1/2 lingurita de ginger proaspat ras
  • 1/4 pahar ulei de masline

Mod de preparare

Punem rosiile intr-o craticioara cu apa fierbinte. Le lasam pana apa se raceste si le strecuram.

Maslinele le gaurim de samburi.

In blender sau in robotul de bucatarie adaugam toate ingredientele si le macinam pana iese o pasta fina.

Merge foarte bine cu bagheta proaspata si diferite branzeturi. Se mentine intr-un borcan care se inchide ermetic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise