Punem rosiile intr-o craticioara cu apa fierbinte. Le lasam pana apa se raceste si le strecuram.
Maslinele le gaurim de samburi.
In blender sau in robotul de bucatarie adaugam toate ingredientele si le macinam pana iese o pasta fina.
Merge foarte bine cu bagheta proaspata si diferite branzeturi. Se mentine intr-un borcan care se inchide ermetic.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii