Pasta de masline

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Pasta de masline

Ingrediente

  • 250 gr masline Calamata sau masline in vin
  • 4 catei de usturoi
  • 50 gr de rosii uscate
  • 1/2 lingurita de sare/optional
  • 1 lingurita de zahar
  • 1/2 lingurita de piper negru
  • 1/2 lingurita de ginger proaspat ras
  • 1/4 pahar ulei de masline

Mod de preparare

Punem rosiile intr-o craticioara cu apa fierbinte. Le lasam pana apa se raceste si le strecuram.

Maslinele le gaurim de samburi.

In blender sau in robotul de bucatarie adaugam toate ingredientele si le macinam pana iese o pasta fina.

Merge foarte bine cu bagheta proaspata si diferite branzeturi. Se mentine intr-un borcan care se inchide ermetic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pariziene cu branza dulce

Pariziene cu branza dulce

Reteta de pariziene cu branza dulce. Pariziene cu branza dulce reteta simpla. Reteta de cornuri pariziene cu umplutura de...

Pariziene cu branza dulce
Chiftelute aperitiv

Chiftelute aperitiv

Reteta de chiftelute aperitiv. Chiftelute aperitiv reteta simpla. Reteta de chiftelute pentru platourile cu aperitive....

Chiftelute aperitiv
Prajitura cu nuci si ciocolata

Prajitura cu nuci si ciocolata

Reteta de prajitura cu ciocolata si nuci. Prajitura cu nuci si ciocolata reteta pas cu pas. Retete de prajituri cu nuci....

Prajitura cu nuci si ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise