Reteta este una extrem de simpla si se face in doi timpi si trei miscari. Numai buna pentru niste flamanzi ca noi :)
Usturoiul maruntit, impreuna cu restul ingredientelor, se pun in blender si se toaca bine. Tonul nu este nevoie sa se stoarca, chiar avem nevoie de uleiul sau. Daca este nevoie, se mai adauga ulei de masline, cat sa se lege pasta. Se asezoneaza cu sare, piper si oregano. Si cu asta, gata pasta. Va rugam poftiti la masa! :)
Merge de minune cu o paine rustica, proaspata si aburinda, cu niste rosii gustoase alaturi si cu un adaos de ardei iute sau amestec de seminte (mie imi place unul de la Sanovita - seminte de dovleac, floarea soarelui, susan si in). Poate si cu niste branza buna... Dar, indiferent de combinatie, musai cu cativa stropi de ulei de masline deasupra. Delicios!
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii