autor:

costy1969

» » Aperitive

PASTA DE MICI CU BRANZA

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 decembrie 2008

Ingrediente
1.600 grame pasta de mici, 2.300 grame telemea de vaca, 3.50 grame unt, 4.2 oua, 5.20 ml ulei masline, 6.1/2 legatura patrunjel, 7.piper

Dificultate: Medie Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Sfat: daca branza este sarata prea tare, se poate combina cu putina branza de vaci, iar pentru a fi siguri ca preparatul va fi bine facut, ruloul nu trebuie sa aiba mai mult de 6-7 cm in diametru. Pentru preparat se poate folosi o tava de cozonac pentru a da forma rotunda.

Branza telemea se pune intr-un vas, se sfarama, se amesteca cu untul, galbenusurile de ou, piperul si patrunjelul tocat marunt.
Pasta de mici se framanta pentru a se lega mai bine, apoi se intinde un strat de 1-1,5 cm grosime, pe o folie de aluminiu unsa cu ulei.
Peste stratul de pasta de mici se intinde compozitia de branza, se ruleaza, apoi se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, fara folia de aluminiu.
Ruloul de carne se unge cu ulei, se orneaza dupa preferinta cu pasta de branza si se coace aproximativ 30 minute in cutorul incuns la 150 grade.
Dupa ce se scoate de la cuptor se recomanda a se inveli intr-un prosop curat, se va taia dupa ce se raceste.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTA DE MICI CU BRANZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1.600 grame pasta de mici
  • 2.300 grame telemea de vaca
  • 3.50 grame unt
  • 4.2 oua
  • 5.20 ml ulei masline
  • 6.1/2 legatura patrunjel
  • 7.piper

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

10 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

16 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume
Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc