Pasta de naut cu salata de ardei kapia

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pasta de naut cu salata de ardei kapia

Ingrediente

  • 1 cutie naut (400 gr)
  • 3-4 linguri ulei + 3 linguri pentru salata
  • 1 ceapa potrivita
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita boia de ardei dulce
  • 4 ardei kapia
  • otet

Mod de preparare

Curatam ceapa si o tocam marunt.

Intr-o tigaie punem 3-4 linguri ulei, cand se incinge dam drumul la ceapa si reglam focul la mic de tot.

Lasam ceapa sa se inmoaie putin, dar fara sa se rumeneasca, apoi o tragem de pe foc.

Scurgem zeama de naut intr-o cana.

Boabele de naut le punem in blender cu 4 linguri din zeama lor si le facem pasta.

Pasta obtinuta o amestecam cu ceapa, dam gust cu sare, piper si boiaua de ardei dulce.

Amestecam bine cu o lingura de lemn si este gata.

Ardeii kapia ii coacem, ii presaram cu sare si ii lasam acoperiti pana se racoresc.

Ii decojim, ii punem intr-un bol cu tot cu zeama lasata.

Peste ei turnam uleiul, presaram putina sare, putin otet si ii lasam sa stea asa circa o ora.

Pasta de naut o servim cu salata de ardei kapia.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise