Curatam ceapa si o tocam marunt.
Intr-o tigaie punem 3-4 linguri ulei, cand se incinge dam drumul la ceapa si reglam focul la mic de tot.
Lasam ceapa sa se inmoaie putin, dar fara sa se rumeneasca, apoi o tragem de pe foc.
Scurgem zeama de naut intr-o cana.
Boabele de naut le punem in blender cu 4 linguri din zeama lor si le facem pasta.
Pasta obtinuta o amestecam cu ceapa, dam gust cu sare, piper si boiaua de ardei dulce.
Amestecam bine cu o lingura de lemn si este gata.
Ardeii kapia ii coacem, ii presaram cu sare si ii lasam acoperiti pana se racoresc.
Ii decojim, ii punem intr-un bol cu tot cu zeama lasata.
Peste ei turnam uleiul, presaram putina sare, putin otet si ii lasam sa stea asa circa o ora.
Pasta de naut o servim cu salata de ardei kapia.
Pofta buna!
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii