autor:

Anonim

» » Aperitive

pasta de orez

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2008

Ingrediente
orez, ulei, suc de lamaie, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Orezul bine fiert si scurs complet de zeaama , pasat, se amesteca cu sarea si sucul de lamamie , apoi se adauga ,t reptat, uleiul, amestecand continuu.S e pune intr-un vas cu capac care se pastreaza in frigider. Se foloseste in loc de margarina sau unt in diferite retete
Daca ti-a placut reteta noastra "pasta de orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Hribi in ulei (Reteta originala preluata de la Manastirea Varatec)

Hribi in ulei (Reteta originala preluata de la Manastirea Varatec)

Hribii se curata si se spala bine cu apa rece Se oparesc doar intr-un clocot in apa cu putina sare,dupa

3 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive
Rulada cu ciuperci si verdeata

Rulada cu ciuperci si verdeata

Cepele si ciupercile se pun la inabusit cu foarte putin ulei si apa. Cand sunt gata se lasa la racit

15 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Guacamole