autor:

Anonim

» » Aperitive

pasta de orez

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2008

Ingrediente
orez, ulei, suc de lamaie, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Orezul bine fiert si scurs complet de zeaama , pasat, se amesteca cu sarea si sucul de lamamie , apoi se adauga ,t reptat, uleiul, amestecand continuu.S e pune intr-un vas cu capac care se pastreaza in frigider. Se foloseste in loc de margarina sau unt in diferite retete
Daca ti-a placut reteta noastra "pasta de orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Flori de dovlecei umplute

Flori de dovlecei umplute

Se spala si se curata florile de dovlecei; se scoate pistilul. Se lasa la uscat 10-15 minute pana

7 voturi    8 comentarii
40 min
Aperitive
Spanac gratinat

Spanac gratinat

Ceapa taiata marunt si spanacul decongelat se calesc in putin unt.Se ia de pe foc si se adauga jumatate

21 voturi    21 comentarii
50 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci cu cascaval