autor:

Anonim

» » Aperitive

pasta de orez

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2008

Ingrediente
orez, ulei, suc de lamaie, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Orezul bine fiert si scurs complet de zeaama , pasat, se amesteca cu sarea si sucul de lamamie , apoi se adauga ,t reptat, uleiul, amestecand continuu.S e pune intr-un vas cu capac care se pastreaza in frigider. Se foloseste in loc de margarina sau unt in diferite retete
Daca ti-a placut reteta noastra "pasta de orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Snitele din dovlecei cu cascaval si marar

Snitele din dovlecei cu cascaval si marar

Se curata de coaja dovleceii, se dau pe razatoarea mica si se strorc de apa lasata. Peste dovlecei

34 voturi    17 comentarii
30 min
Aperitive
NASTRUSNICELE BUBURUZE

NASTRUSNICELE BUBURUZE

Se spala rosiile si se scoate miezul se spala din nou si se pune pe hartie absorbanta, separat se

18 voturi    8 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Ciuperci in aluat