Pasta se pregateste inainte de servim maxim o ora inainte.
Fierbem ouale sa fie tari le cojim si zdrobim cu furculita bine si adaugam foarte putin ulei continuam sa frecam punem mustarul,maioneza si ceapa verde taiata marunt.
Se amesteca bine se da la gust cu sare si piper si cui ii place si putin marar proaspat tocat.Se aseaza pe o farfurie si se lasa putin la frigider ca gusturile sa se patrunda. Se serveste cu felii de bagheta sau piine neagra proaspata.Se poate orna cu masline sau se poate adauga o salata de legume.Este minunata ca un fel la gustarea de dimineata.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii