autor:

kok miori

» » Aperitive

Pasta de oua

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 18 noiembrie 2011

Ingrediente
2-3 oua tari fierte proaspat, 2-3 cepusoare verzi taiate marunt, putin ulei, 1-2 linguri maioneza, 1/2 lingurita de mustar -nui obligatoriu

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

5 voturi

Mod de preparare

Pasta se pregateste inainte de servim maxim o ora inainte.
Fierbem ouale sa fie tari le cojim si zdrobim cu furculita bine si adaugam foarte putin ulei continuam sa frecam punem mustarul,maioneza si ceapa verde taiata marunt.
Se amesteca bine se da la gust cu sare si piper si cui ii place si putin marar proaspat tocat.Se aseaza pe o farfurie si se lasa putin la frigider ca gusturile sa se patrunda. Se serveste cu felii de bagheta sau piine neagra proaspata.Se poate orna cu masline sau se poate adauga o salata de legume.Este minunata ca un fel la gustarea de dimineata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute cu pasta de avocado

Oua umplute cu pasta de avocado

Se fierb ouăle tari, se curăţă şi se taie pe jumătate. Se curăţă de coajă fructul de avocado

4 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza cu oua

Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza cu oua

Intr-o craticioara puneti la topit uleiul de palmier, adaugati faina si amestecati energic cu telul.

35 voturi    27 comentarii
25 min
Aperitive cu oua
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2011

    Usor de pregatit si de efect !

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

5 voturi

Ingrediente

  • 2-3 oua tari fierte proaspat
  • 2-3 cepusoare verzi taiate marunt
  • putin ulei
  • 1-2 linguri maioneza
  • 1/2 lingurita de mustar -nui obligatoriu

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Usor de pregatit si de efect !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Gogosele din cartofi