Pasta se pregateste inainte de servim maxim o ora inainte.
Fierbem ouale sa fie tari le cojim si zdrobim cu furculita bine si adaugam foarte putin ulei continuam sa frecam punem mustarul,maioneza si ceapa verde taiata marunt.
Se amesteca bine se da la gust cu sare si piper si cui ii place si putin marar proaspat tocat.Se aseaza pe o farfurie si se lasa putin la frigider ca gusturile sa se patrunda. Se serveste cu felii de bagheta sau piine neagra proaspata.Se poate orna cu masline sau se poate adauga o salata de legume.Este minunata ca un fel la gustarea de dimineata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii