autor:

Dachman Laura
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 septembrie 2010

Ingrediente
400 gr pastai galbene, 150 gr morcovi, curatati si feliati, 1 ceapa, curatata si tocata, 2 catei de usturoi, zdrobiti, zeama de la ½ lamaie, 1 lingurita ulei de masline cu aroma de lamaie, 1 lingurita miere, sare de mare si piper negru, un praf de boia dulce

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

7 voturi

Mod de preparare

Se curata pastaile si se spala.Se pun intr-o oala impreuna cu morcovii, ceapa si se lasa sa fiarba pana cand legumele se inmoaie bine.Legumele se scurg apoi se paseaza impreuna cu usturoiul, zeama de lamaie, uleiul de masline, mierea, sare de mare si piper negru, dupa gust.Amestecul trebuie sa fie vascos si bine omogenizat.Se lasa sa se raceasca iar inainte de servire se presara cu boia dulce.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de pastai galbene" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Mancarica de praz cu masline

Mancarica de praz cu masline

Incing tigaia cu ulei,adaug prazul taiat rondele si o cescuta de apa. Dupa 10 minute adaug maslinele,

22 voturi    6 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Cartofi prajiti la cuptor cu  rozmarin

Cartofi prajiti la cuptor cu rozmarin

Se pune o foaie de copt in tava de la cuptor si se aseaza rondelele de cartfi. Asezonati cu sare

5 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria Ciceo , 13 august 2014

    pare interesanta, am sa incerc

  • Fara foto

    Carstoc Mariana , 11 iulie 2014

    cred ca este foarte bun,am sa incerc si eu.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2010

    Arata foarte bine ,e prima data cand aud de asa ceva ,voi incerca si eu aceasta reteta . Felicitari pentru idee !

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2010

      Interesanta reteta.... Nu am mancat inca asa ceva. Am sa o testez !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

7 voturi

Ingrediente

  • 400 gr pastai galbene
  • 150 gr morcovi
  • curatati si feliati
  • 1 ceapa
  • curatata si tocata
  • 2 catei de usturoi
  • zdrobiti
  • zeama de la ½ lamaie
  • 1 lingurita ulei de masline cu aroma de lamaie
  • 1 lingurita miere
  • sare de mare si piper negru
  • un praf de boia dulce

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Arata foarte bine ,e prima data cand aud de asa ceva ,voi incerca si eu aceasta reteta . Felicitari pentru idee !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Mancare de naut