autor:

Dachman Laura
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 septembrie 2010

Ingrediente
400 gr pastai galbene, 150 gr morcovi, curatati si feliati, 1 ceapa, curatata si tocata, 2 catei de usturoi, zdrobiti, zeama de la ½ lamaie, 1 lingurita ulei de masline cu aroma de lamaie, 1 lingurita miere, sare de mare si piper negru, un praf de boia dulce

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

7 voturi

Mod de preparare

Se curata pastaile si se spala.Se pun intr-o oala impreuna cu morcovii, ceapa si se lasa sa fiarba pana cand legumele se inmoaie bine.Legumele se scurg apoi se paseaza impreuna cu usturoiul, zeama de lamaie, uleiul de masline, mierea, sare de mare si piper negru, dupa gust.Amestecul trebuie sa fie vascos si bine omogenizat.Se lasa sa se raceasca iar inainte de servire se presara cu boia dulce.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de pastai galbene" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Pate de mazare si ceapa verde

Pate de mazare si ceapa verde

Se pune intr-o cratita aprox. o cana cu apa la fiert.Se adauga ceapa si mazarea si se lasa sa fiarba

6 voturi    7 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Pataniscas de marmelo- gogosi portugheze  din gutui

Pataniscas de marmelo- gogosi portugheze din gutui

Pe aceste pufosenii le fac mai rar nu de alta dar face rãu la dieta mea:)) calde , pudrate cu amestecul

8 voturi    1 comentariu
35 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria Ciceo , 13 august 2014

    pare interesanta, am sa incerc

  • Fara foto

    Carstoc Mariana , 11 iulie 2014

    cred ca este foarte bun,am sa incerc si eu.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2010

    Arata foarte bine ,e prima data cand aud de asa ceva ,voi incerca si eu aceasta reteta . Felicitari pentru idee !

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2010

      Interesanta reteta.... Nu am mancat inca asa ceva. Am sa o testez !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

7 voturi

Ingrediente

  • 400 gr pastai galbene
  • 150 gr morcovi
  • curatati si feliati
  • 1 ceapa
  • curatata si tocata
  • 2 catei de usturoi
  • zdrobiti
  • zeama de la ½ lamaie
  • 1 lingurita ulei de masline cu aroma de lamaie
  • 1 lingurita miere
  • sare de mare si piper negru
  • un praf de boia dulce

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

20 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Arata foarte bine ,e prima data cand aud de asa ceva ,voi incerca si eu aceasta reteta . Felicitari pentru idee !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Granita de pepene rosu Granita de pepene rosu

Într-un castron se pun toate ingredientele şi se zdrobesc cu mixerul vertical până se obţine un lichid. Se toarnă

0 voturi    0 comentarii
1h
Bauturi
Vinete cu usturoi la cuptor Vinete cu usturoi la cuptor

Spălăm vinetele și le tăiem în jumatate, pe lungime. Le crestăm și le frecăm bine cu sare. Tăiem usturoiul felii

3 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Delicii de post de la bloggeri
Tocanita de legume