Ceapa rasa si clatita sub jet de apa rece, se scurge prin sita de plastic si, impreuna cu rosiile taiate cubulete, se calesc in ulei la foc moderat.
Ardeii taiati fasii subtiri se adauga in tigaie dupa ce rosiile s-au muiat bine.
Se lasa amestecul sa fiarba la foc mic, pana cand sucul rezultat scade, amestecandu-se din cand in cand pentru a nu se prinde de tigaie.
Foile de dafin, cimbrul si celelalte mirodenii se adauga spre final.
Cand acest amestec a scazut suficient, se zdrobesc cateii de usturoi, se adauga (optional) o lingurita de miere( chiar mai putin), si se trage tigaia de pe foc.
Cand s-a racorit, avocado pisat cu furculita, se amesteca cu pasta din tigaie.
Se consuma de preferinta rece, pe tartine de paine prajita.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii