Se scurg sardelele de ulei si tonul de apa si se pun in robotul de bucatarie ,se adauga untul moale maslinele,1lingura de suc de lamaie si se mixeaza pana devine pasta se adauga si maioneza si se da la gust cu sare,piper iar la urma se adauga ceapa taiata cuburi si se amesteca bine.Se poate servi imediat sau se lasa putin la racit.
Se poate servi pe felii de bagheta sau biscuiti sarati alaturi de felii de legume.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii