autor:

Dulceata_de_trandafiri

» » Aperitive

Pasta de somon

Autor: Dulceata_de_trandafiri (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dulceata_de_trandafiri (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2011

Ingrediente
Ingrediente pentru aprox. 12 sandwich-uri:, , 1. 160 gr de somon roz din conserva, 2. 3 linguri de cas putin sarat, 3. 1-2 lingurite de pasta de hrean (fara maioneza), 4. piper, sare, 5. marar dupa pofta

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

10 voturi

Mod de preparare

Cel mai tare-mi pune imaginatia pe bigudiuri micul-dejun. Nu-l sar niciodata, nu functionez fara el, prefer sa ma scol cu noaptea-n cap dar sa am ragaz sa mananc in tihna. Dar cum mezelurile sunt pline de chimicale, fulgii cu lapte nu ma satura, cu ouale nu exagerez, deja se reduce simtitor paleta preparatelor rapide la ore matinale. Si-atunci, cel mai bine e sa ai ceva pregatit cu o seara inainte, care sa se poata eventual tartina si care sa reziste cateva zile la frigider. Cum ar fi pateul cu ciuperci, cel cu coniac, sau aceasta pasta de somon pe care vreau sa ti-o arat astazi.

Somonul din conserva il scurgi de ulei si il cureti daca are vreun os. Il zdrobesti cu furculita, impreuna cu branza. Apoi adaugi treptat hreanul (e bine sa pui putin cate putin, aroma e foarte puternica) si amesteci toate celelalte ingrediente. Condimentezi dupa gust, pui intr-un bol si sigilezi cu folie alimentara, dai la frigider. Poti face a doua zi sandwich-uri cu castravete si pasta de somon. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de somon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Clătite umplute cu pastă de somon

Clătite umplute cu pastă de somon

Aluatul de clătite se prepară bătând bine ouăle cu sare şi puţin ulei,se adaugă apoi pe

10 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Drob din pulpa de porc si vitel

Drob din pulpa de porc si vitel

Fierbem mai intai ouale,cel putin 10 sau 15 minute si apoi le lasam in apa rece.Separat tocam toate

11 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Alina_Chiticaru

    Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 24 februarie 2014

    Am salvat reteta...cred ca e super delicioasa!

  • Fara foto

    Doinita Drilea , 19 iunie 2013

    cred ca e ff delicioasa si sanatoasa , multumim!

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 25 martie 2011

    hmm..ce bine arata!

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

10 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru aprox. 12 sandwich-uri:
  • 1. 160 gr de somon roz din conserva
  • 2. 3 linguri de cas putin sarat
  • 3. 1-2 lingurite de pasta de hrean (fara maioneza)
  • 4. piper
  • sare
  • 5. marar dupa pofta

Raporteaza reteta

Retete
de Dulceata_de_trandafiri
Bagheta cu susan

Bagheta cu susan

Cui nu-i rascoleste amintiri mirosul de paine calda?...De ceva vreme tot zic si nu apuc sa ma tin

1 vot    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
"Kiss & Tell" - crema de ciocolata

"Kiss & Tell" - crema de ciocolata

Fiindca abia ce am intrat in mult asteptata - de unii - si hulita - de altii - luna a indragostitilor,

2 voturi    4 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Salata de cruditati

Salata de cruditati

Merele se curata de coaja si se dau pe razatoare. Morcovii si telina se curata si se taie cu mixerul

2 voturi    4 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Alina_Chiticaru (Chef de cuisine)

Am salvat reteta...cred ca e super delicioasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
,,Cozonac'' din piept de pui