autor:

Fara foto

» » Aperitive

Pasta de telina

Autor: Marius Pop (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marius Pop (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
1, 2 teline medii, 1 cartof, 1 galbenus de ou, ulei, o lingurita de mustar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb foarte bine telina cu cartoful in coaja. Cand sunt fierte bine se lasa sa se raceasca apoi se curata si se dau prin razatoarea mica, intr-un bol de plastic.
Se adauga galbenusul de ou, lingurita de mustar si se amesteca bine.
Se adauga incet ulei, ca la maioneza si se amesteca incet. Se continua procedeul cat se doreste, pasta rezultata se va albi, si va semana cu pasta de icre.
Se serveste rece. E un deliciu.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de telina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
APERITIV DIN CARTOFI NOI

APERITIV DIN CARTOFI NOI

Se spala bine cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, se lasa putin la racit

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paine impanata

Paine impanata

Lasam untul la temperatura camerei cateva ore( cel mai indicat ar fi de seara pina dimineata).Cand

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1
  • 2 teline medii
  • 1 cartof
  • 1 galbenus de ou
  • ulei
  • o lingurita de mustar
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Guacamole