Ceapa se curata,se spala,se taie marunt,dupa care se caleste intr-o cratita,in ulei,2 minute;
Carnea se curata de pielite,se taie bucati mici,dupa care se adauga peste ceapa,impreuna cu vinul,romul,sare si piper,dupa gust,lasandu-se sa se friga la foc mic;
Dupa preparare carnea se lasa la racit,dupa care se trece de trei ori prin masina de tocat,impreuna cu sardelele si uleiul lor;
Separat se freaca untul pana devine moale,dupa care se amesteca cu sunca, maslinele si oul fiert tare-toate taiate in cuburi mici;
Castraveciorii se dau prin razatoarea cu gauri mici si se scurg bine de zeama;
Se amesteca compozitia de carne cu cea de unt,se adauga castravetii,mustarul si se omogenizeaza bine, dupa care se aranjeaza pe un platou si se lasa la rece sa se intareasca.
Pasta se poate folosi la sandvisuri,la umplutura de rulada,etc
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii