autor:

costy1969

» » Aperitive

PASTA DIN CARNE DE PASARE

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2009

Ingrediente
1.500 grame piept de pui, 2.50 ml ulei masline, 3.200 grame unt, 4.1 cutie de sardele in ulei sau suc propriu, 5.100 grame masline feliate, 6.100 grame sunca, 7.100 grame castraveciori acri, 8.1 ou fiert tare, 9.100 grame ceapa, 10.30 grame mustar, 11.100 ml vin alb, 12.30 ml rom, 13.sare,piper.

Dificultate: Medie Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa se curata,se spala,se taie marunt,dupa care se caleste intr-o cratita,in ulei,2 minute;

Carnea se curata de pielite,se taie bucati mici,dupa care se adauga peste ceapa,impreuna cu vinul,romul,sare si piper,dupa gust,lasandu-se sa se friga la foc mic;

Dupa preparare carnea se lasa la racit,dupa care se trece de trei ori prin masina de tocat,impreuna cu sardelele si uleiul lor;

Separat se freaca untul pana devine moale,dupa care se amesteca cu sunca, maslinele si oul fiert tare-toate taiate in cuburi mici;

Castraveciorii se dau prin razatoarea cu gauri mici si se scurg bine de zeama;

Se amesteca compozitia de carne cu cea de unt,se adauga castravetii,mustarul si se omogenizeaza bine, dupa care se aranjeaza pe un platou si se lasa la rece sa se intareasca.

Pasta se poate folosi la sandvisuri,la umplutura de rulada,etc
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTA DIN CARNE DE PASARE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
orez exotic

orez exotic

Cirnaciorii se pun la prajit, cind sint gata se scot pe o farfurie. Legumele si ciupercile taiate

4 voturi    9 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Pläcinta cu carne

Pläcinta cu carne

Se toaca ceapa marunt ,se soteaza in ulei.Cand devine aurie,se pune carnea,sare si piper.Se soteaza

16 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • 1.500 grame piept de pui
  • 2.50 ml ulei masline
  • 3.200 grame unt
  • 4.1 cutie de sardele in ulei sau suc propriu
  • 5.100 grame masline feliate
  • 6.100 grame sunca
  • 7.100 grame castraveciori acri
  • 8.1 ou fiert tare
  • 9.100 grame ceapa
  • 10.30 grame mustar
  • 11.100 ml vin alb
  • 12.30 ml rom
  • 13.sare,piper.

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

10 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

16 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Spaghete cu crenvursti