PASTA DIN CARNE DE PASARE

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1.500 grame piept de pui;
  • 2.50 ml ulei masline;
  • 3.200 grame unt;
  • 4.1 cutie de sardele in ulei sau suc propriu;
  • 5.100 grame masline feliate;
  • 6.100 grame sunca;
  • 7.100 grame castraveciori acri;
  • 8.1 ou fiert tare;
  • 9.100 grame ceapa;
  • 10.30 grame mustar;
  • 11.100 ml vin alb;
  • 12.30 ml rom;
  • 13.sare,piper.

Mod de preparare

Ceapa se curata,se spala,se taie marunt,dupa care se caleste intr-o cratita,in ulei,2 minute;

Carnea se curata de pielite,se taie bucati mici,dupa care se adauga peste ceapa,impreuna cu vinul,romul,sare si piper,dupa gust,lasandu-se sa se friga la foc mic;

Dupa preparare carnea se lasa la racit,dupa care se trece de trei ori prin masina de tocat,impreuna cu sardelele si uleiul lor;

Separat se freaca untul pana devine moale,dupa care se amesteca cu sunca, maslinele si oul fiert tare-toate taiate in cuburi mici;

Castraveciorii se dau prin razatoarea cu gauri mici si se scurg bine de zeama;

Se amesteca compozitia de carne cu cea de unt,se adauga castravetii,mustarul si se omogenizeaza bine, dupa care se aranjeaza pe un platou si se lasa la rece sa se intareasca.

Pasta se poate folosi la sandvisuri,la umplutura de rulada,etc

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise