autor:

Anonim

» » Aperitive

pasta din carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de porc ,castraveti, foi de dafin, mustar, smantana, ceapa, sare ,gogosari, rosii, margarina, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne si ceapa se inabusa in 10 ml de ulei, in care se pun foile de dafin.
Carnea si ceapa se toaca marunt de 2-3 ori. Peste pasta obtiunta se adauga margarina, smantana, piper , sare si mustar.
Compozitia obtinuta se bate cu telul pana la omogenizare.
Daca ti-a placut reteta noastra "pasta din carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de carne cu ciuperci

Rulada de carne cu ciuperci

Calesti ceapa in ulei, adaugi carnea tocata,condimentezi,lasi sa scada zeama lasata de carne. Lasi

14 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Cirnaciori  la tefal cu cartofi prajiti

Cirnaciori la tefal cu cartofi prajiti

Se curata, spala si se frig cartofii in uleiul de palmier, iar carnaciorii se prajesc in vasul de

4 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc ,castraveti
  • foi de dafin
  • mustar
  • smantana
  • ceapa
  • sare ,gogosari
  • rosii
  • margarina
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Piftie de porc portionata