autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Pasta din pate de ficat

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 octombrie 2009

Ingrediente
1cutie pate de ficat, 1 ceapa, 1 ou fiert, o lingura unt, 1 lingurita mustar, sare, piper,, felii de gogosar in otet, un ou fiert, pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt, se framanta cu sare,oul se paseaza cu furculita. Se ncorporeaza toate ingredientele. Cu pasta rezultata se ung feliile de paine,se orneaza cu felii de ou si gogosar, dupa imaginatie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta din pate de ficat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

    Cel facut in casa este mult mai bun si sunt sigura ca si al tau este bun,felicitari.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    E mult mai gustos facut in casa.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1cutie pate de ficat
  • 1 ceapa
  • 1 ou fiert
  • o lingura unt
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper,
  • felii de gogosar in otet
  • un ou fiert
  • pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Cel facut in casa este mult mai bun si sunt sigura ca si al tau este bun,felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Arici din ficat de pasare