autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Pasta din pate de ficat

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 octombrie 2009

Ingrediente
1cutie pate de ficat, 1 ceapa, 1 ou fiert, o lingura unt, 1 lingurita mustar, sare, piper,, felii de gogosar in otet, un ou fiert, pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt, se framanta cu sare,oul se paseaza cu furculita. Se ncorporeaza toate ingredientele. Cu pasta rezultata se ung feliile de paine,se orneaza cu felii de ou si gogosar, dupa imaginatie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta din pate de ficat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pate de ficat de pui

Pate de ficat de pui

Se fierbe ficatul de pui in apa cu putina sare, morcovul si cateva frunze de ceapa verde, aproximativ

25 voturi    20 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Shaorma de vita

Shaorma de vita

Carnea de vitel sau de vita se lasa la macerat 24 de ore intr-o marinada.Marinada o faceti din ulei

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

    Cel facut in casa este mult mai bun si sunt sigura ca si al tau este bun,felicitari.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    E mult mai gustos facut in casa.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1cutie pate de ficat
  • 1 ceapa
  • 1 ou fiert
  • o lingura unt
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper,
  • felii de gogosar in otet
  • un ou fiert
  • pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Cel facut in casa este mult mai bun si sunt sigura ca si al tau este bun,felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftele in sos