pasta din stavrid pentru gustari

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • stavrid cu cap
  • morcovi
  • telina radacina
  • patrunjel radacina
  • ceapa
  • unt
  • sare
  • foi de dafin
  • lamaie
  • piper

Mod de preparare

Morcovii, telina, pastarnacul si ceapa se inabusa in 50 g de unt si 300 ml de supa din oase de peste. Se adauga bucatile de peste , foi de dafin, sare si se continua inabusirea 25 min. Se scurge lichidul si se lasa la racit. Compozitia obtinuta se alifiaza cu 150 g de unt, se adauga piper , suc de lamaie si se amesteca pana ce se omogenizeaza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise