Spalati prazul și taiati-l rondele dupa care il prajiti putin in ulei, adaugati feniculul taiat marunt, ardeiul taiat cuburi iar dupa 5 minute adaugati si rosiile taiate marunt. Dupa 1-2 minute adaugati pastaile curatate, spalate si taiate in jumatate. Condimentati cu sare dati focul incet, acoperiti si lasati sa fiarba 20 minute amestecand din cand in cand.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii