Calesc prazul in ulei incins,adaug pastaile(fierte de la congelator sau din conserva).Las sa se inabuse impreuna,10 minute. Condimentez,adaug sosurile,mai las 5 minute pana scade sosul. Adaug usturoiul pisat,patrunjelul verde,acopar vasul pentru inca un minut.Servim cat sunt calde, cu mamaliguta sau cu paine. Cine doreste, poate sa mai adauge mujdei de usturoi.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii