autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai pane cu mujdei

Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Ingrediente
Pastai pane:, - 350 grame pastai de fasole, - 2 oua, - 2 linguri faina, - 2 linguri pesmet, - 2 linguri lapte, - sare, piper, - ulei, , Mujdei:, - 1 capatana de usturoi, - 1 lingurita ulei de masline, - sare, piper, - 1 ceasca apa

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

7 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastaile de fasole in apa pana se inmoaie.

Se bat ouale. Se adauga laptele, apoi faina, pesmetul, sarea si piperul si se amesteca pana se obtine o crema de consistenta smantanii.

Se scurg de apa pastaile, se dau prin amestec si se prajesc in ulei pana se rumenesc bine.

Se scot pe un servetel pentru a se absorbi uleiul in exces. Se serverc cu mujdei de usturoi.

Mujdeiul se prepara din usturoiul tocat marunt si zdrobit, ulei, sare, piper si apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai pane cu mujdei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Teriyaki cu vita si brocoli(mancare japoneza)

Teriyaki cu vita si brocoli(mancare japoneza)

Se taie carnea de vita in fasii subtiri (inlaturand grasimea).Se pune carnea intr-un castron cu 5

9 voturi    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Guguluf din conopida cu piept de pui si cascaval

Guguluf din conopida cu piept de pui si cascaval

Desfacem conopida in buchetele, o spalam bine si o punem in apa clocotita cu sare , pentru 5 minute

8 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

    Foarte gustos!

    • Fara foto

      Mem3nt0 , 04 aprilie 2009

      Cum freci u usturoiul...il frec si eu..si obtin tot la fel o pasta....dar dak mai adaugi la pasta aia care o obtii bulion...si un ardel iute tocat marunt iese o minune...dupa care adaugi apa...minerala sau plata...si iese o minune de mujdei... merge si la reteta asta...si mai ales la peste si carne de pui ....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

7 voturi

Ingrediente

  • Pastai pane:
  • - 350 grame pastai de fasole
  • - 2 oua
  • - 2 linguri faina
  • - 2 linguri pesmet
  • - 2 linguri lapte
  • - sare
  • piper
  • - ulei
  • Mujdei:
  • - 1 capatana de usturoi
  • - 1 lingurita ulei de masline
  • - sare
  • piper
  • - 1 ceasca apa

Raporteaza reteta

Retete
de Anda M.
Tort cu frisca si fructe

Tort cu frisca si fructe

Blat: Se bat albusurile spuma. Cand spuma este suficient de tare, se adauga zaharul si se bat in

135 voturi    18 comentarii
1h
Torturi
Sufleu de dovlecel

Sufleu de dovlecel

Se curata dovleceii de coaja, se scot semintele si se dau pe razatoare. Se rad si morcovii, ceapa

11 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive
Creier pane

Creier pane

Se fierbe creierul in apa cu sare si se lasa sa se raceasca. Se bat ouale si se adauga pesmetul,

7 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Mancare de fasole galbena