autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai pane cu mujdei

Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Ingrediente
Pastai pane:, - 350 grame pastai de fasole, - 2 oua, - 2 linguri faina, - 2 linguri pesmet, - 2 linguri lapte, - sare, piper, - ulei, , Mujdei:, - 1 capatana de usturoi, - 1 lingurita ulei de masline, - sare, piper, - 1 ceasca apa

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

7 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastaile de fasole in apa pana se inmoaie.

Se bat ouale. Se adauga laptele, apoi faina, pesmetul, sarea si piperul si se amesteca pana se obtine o crema de consistenta smantanii.

Se scurg de apa pastaile, se dau prin amestec si se prajesc in ulei pana se rumenesc bine.

Se scot pe un servetel pentru a se absorbi uleiul in exces. Se serverc cu mujdei de usturoi.

Mujdeiul se prepara din usturoiul tocat marunt si zdrobit, ulei, sare, piper si apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai pane cu mujdei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pulpe de pui la cuptor cu usturoi si cartofi cu ierburi aromate

Pulpe de pui la cuptor cu usturoi si cartofi cu ierburi aromate

Se amesteca toate ingredientele pentru marinata.Se rade coaja de la ½ lamaie si se pune deoparte,

37 voturi    13 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf de orez cu ciuperci

Pilaf de orez cu ciuperci

Se prepara intr-o oala circa 1,5 -2 l supa din legume ( eu am pus legume de la borcan ) si se mentine

0 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

    Foarte gustos!

    • Fara foto

      Mem3nt0 , 04 aprilie 2009

      Cum freci u usturoiul...il frec si eu..si obtin tot la fel o pasta....dar dak mai adaugi la pasta aia care o obtii bulion...si un ardel iute tocat marunt iese o minune...dupa care adaugi apa...minerala sau plata...si iese o minune de mujdei... merge si la reteta asta...si mai ales la peste si carne de pui ....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

7 voturi

Ingrediente

  • Pastai pane:
  • - 350 grame pastai de fasole
  • - 2 oua
  • - 2 linguri faina
  • - 2 linguri pesmet
  • - 2 linguri lapte
  • - sare
  • piper
  • - ulei
  • Mujdei:
  • - 1 capatana de usturoi
  • - 1 lingurita ulei de masline
  • - sare
  • piper
  • - 1 ceasca apa

Raporteaza reteta

Retete
de Anda M.
Tort cu frisca si fructe

Tort cu frisca si fructe

Blat: Se bat albusurile spuma. Cand spuma este suficient de tare, se adauga zaharul si se bat in

135 voturi    18 comentarii
1h
Torturi
Sufleu de dovlecel

Sufleu de dovlecel

Se curata dovleceii de coaja, se scot semintele si se dau pe razatoare. Se rad si morcovii, ceapa

11 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive
Creier pane

Creier pane

Se fierbe creierul in apa cu sare si se lasa sa se raceasca. Se bat ouale si se adauga pesmetul,

7 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pilaf cu ciuperci si langostine