autor:

ana catalina focsa

» » Retete vegetariene

Pastai verzi cu cartofi

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Ingrediente
500 gr pastai verzi, 2 cartofi potriviți, sare, 1 lingura de ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spălă bine pastaile și le tăiem capetele. Cartofii se curata de coaja și se taie în cuburi potrivite. Se pregătește o oala cu apa și când aceasta începe sa fiarbă se adaugă sarea și pastaile cu cartofii. Se lasă la fiert timp de 30-40 de minute. Când s-au fiert, se scurg de apa si se așază în farfurie. Se poate stropi cu o lingura de ulei și chiar un usturoi tăiat mărunt pe deasupra.

Se mai poate manca și cu maioneza, după gust.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai verzi cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi

Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi

Pentru peste, incalzeste cuptorul la 200⁰C.Taie pestele in 8 fasii si stropeste-le cu zeama de

6 voturi    10 comentarii
30 min
Salate de legume
Praz gratinat (Gratin de poireau)

Praz gratinat (Gratin de poireau)

de la firele de praz se ia doar partea alba care se taie in rondele, apoi se fierbe in apa cu sare

4 voturi    1 comentariu
50 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    maria mihalache , 13 iunie 2010

    Bun,bun.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Foarte buni!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

    Se poate servi si cu un sos de smantana cu usturoi...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      Rapid si foarte bun. O idee buna pentru post.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 gr pastai verzi
  • 2 cartofi potriviți
  • sare
  • 1 lingura de ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

99 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

maria mihalache

Bun,bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Humus reţetă