Se spălă bine pastaile și le tăiem capetele. Cartofii se curata de coaja și se taie în cuburi potrivite. Se pregătește o oala cu apa și când aceasta începe sa fiarbă se adaugă sarea și pastaile cu cartofii. Se lasă la fiert timp de 30-40 de minute. Când s-au fiert, se scurg de apa si se așază în farfurie. Se poate stropi cu o lingura de ulei și chiar un usturoi tăiat mărunt pe deasupra.
Se mai poate manca și cu maioneza, după gust.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii